Waarom kinderen

Waarom kinderen vaak geesten zien in hun kindertijd

Het hebben van een gave en ontvangen van signalen heeft te maken met het energetisch schild van een persoon en vervolgens het wel of niet durven toelaten van deze gaves.


Energetisch schild

Ieder mens heeft een energetisch schild. Bij de één is dit schild dun en bij de ander dik. Dat ligt aan het volgende: je wordt vanaf je geboorte al geboren met een energetisch schild. Door je vorige levens heen en vertrouwen/ wantrouwen in de mensheid is hij dik of dun. Dik als je het moeilijk vindt je open te stellen. Dun als je je durft open te stellen en jezelf probeert te zijn. Gedurende de jaren verandert dit schild. Bij een trauma bijvoorbeeld, wordt het schild vaak dikker: je wordt gesloten. En soms brokkelt je schild/ muur juist af door een trauma: je wordt kwetsbaar.

Los van trauma’s, zijn er andere events die ervoor zorgen dat een schild verandert. Denk aan een scheiding van de ouders. Kinderen vinden dit over het algemeen erg moeilijk, worden emotioneel of zelfs instabiel. Vervolgens bereikt dit een punt waardoor ze onbewust besluiten niet meer zoveel verdriet te voelen. Dit gaat alleen uit door het energetisch schild dikker maken. Dit doen ze al door bijvoorbeeld tegen zichzelf te zeggen dat het ze niet boeit of door afleiding te zoeken wat op den duur zelfs nare vormen kan aannemen als drank en drugs.


Waarom je vaak hoort dat kinderen hun gaves niet houden

Kinderen die geesten zien, zijn meestal bang hiervoor. Van hun ouders begrijpen ze vaak dat dit niet hoort of de ouders zijn zelf ook bang of hebben er geen begrip voor. Het heeft veel lef van een kind nodig om oprecht te kijken naar wat voor geest dit is en om zelf te bepalen of ze er iets mee willen (bijv. contact). En het vereist ook geluk. Ze moeten maar net het geluk hebben dat zij een goede entiteit met fijne energie treffen.

De combinatie met eerder genoemde life-events en angst/ onbegrip, zorgt ervoor dat kinderen hun schild dikker maken. Daar bovenop komt dat kinderen wanneer zij opgroeien, meer verantwoordelijkheid en kennis krijgen. Zij zijn wat meer bezig met de stoffelijke wereld om hun heen en laten het gevoelige, de energetische wereld, meer los. Meestal is dit rond een jaar of 6/ 7. Net de leeftijd waarin ze leren rekenen en andere zaakvakken krijgen op school en stukjes alleen mogen reizen naar hun school.


Hoe behouden sommige kinderen dan wél hun gave?

Zoals ik hierboven beschreef, treffen sommige kinderen begrip en fijne entiteiten waardoor angst niet komt. Zij behouden dan hun gave. Het ligt vervolgens maar net aan de omgeving of dit erin blijft of dat de kinderen (te)veel met hun omgeving aan de haal gaan. En dan dus veel met ratio bezig zijn.

Uitzondering: Er zijn ook kinderen die wel bang zijn, maar het toch niet voor elkaar krijgen hun energetisch schild dikker te maken. Ze hebben dan net een andere mindset. Of willen ergens toch hierover de baas worden. Of herinnering aan het met gaves werken vanuit het vorig leven die zij niet kwijt willen. Zij behouden dan ook hun gave.


Lopen jij en/of jouw kind hier veel tegenaan? Je kunt altijd contact opnemen voor hulp d.m.v. training!

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS