Bezetenheid van een mens door geesten en zwarte magie

bezetenheid

In een paar artikelen beschreef ik eerder al het herkennen van negatieve energie en het herkennen van een negatieve geest. Maar vandaag: wat is nu precies bezetenheid?


Geesten en bezetenheid

Je kunt bezeten worden door een demoon. Hoe ik dat in de meeste gevallen zie is dat een entiteit je gedachten beïnvloedt, maar niet zozeer overneemt. Dit doet hij door je voortdurend te teisteren vooral als je slaapt of in slaap valt. In je slaap wil hij je soms vermoorden. Alleen ga je dan niet werkelijk dood, maar word je wakker. Slaap wordt vervolgens een vijand en er is weinig energie over om de dag goed door te komen. Hoe minder energie, hoe minder sterk je bent. De demoon krijgt dan meer kracht over je. Hij pakt je dan op je zwakke gebieden.

Voorbeelden hiervan zijn: ben je al zwak in het onderhouden van relaties? Dan ga je extra snauwen. Ben je al onzeker in het verkeer? Dan rijd je nog roekelozer. Hoe meer hij vervolgens bij je is, hoe erger het wordt. Tot zelfs de dingen waar je ooit sterk in was zwak worden.

Op een gegeven moment kan de bezeten persoon zo moe worden, dat hij er in een zwak moment voor kan zorgen dat hij voor de trein stapt, zich van de weg rijdt, enz.. Daarnaast kan het natuurlijk ook zijn dat iemand uit angst al zelfmoord wil plegen. Vaak doet iemand dit echter niet, omdat het dan onzeker is wat er dan gebeurt tussen hem en de demoon.Zoek je een snelle bescherming tegen nieuwe zwarte magie? Bekijk dan deze dienst door op de afbeelding te klikken!

zwarte magie en pech

Zwarte magie en beïnvloed zijn

Een geest kan worden gecreëerd uit het niets. Dat valt onder zwarte magie en voodoo, maar het ligt eraan hoe je het bekijkt. In sommige culturen zijn er verhalen bekend over het voeden van de geest zodat hij in dienst gaat voor iemand. Met voeden bedoel ik letterlijk eten geven en dat eten zie je dan ook minder worden. Stop je met hem voeden: dan keert hij zich tegen de maker. Zolang in dienst van zijn maker, dan doet hij wat de maker wil bij degene waarnaar hij is gestuurd.

Soms wordt een geest gestuurd voor een specifiek doeleinde als een relatie kapot maken, maar soms wordt hij in het algemeen gestuurd om de zwakke eerder uitgelegde plekken dus te pakken tot op een gegeven moment alles een zwakke plek wordt. In sommige culturen kun je ook ‘gewoon’ een geest creëren om te sturen, zonder consequenties als moeten voeden en tegen je keren.


Manieren van beïnvloeding

Er zijn ook verschillende manieren van het uitoefenen van zwarte magie. Denk aan het achterlaten van duistere objecten in iemands huis, voodoo of iets in iemands eten doen. Zo kan iemands aura en gedachten worden beïnvloed. Dit kun je ook bezetenheid noemen en kan tot dezelfde gevolgen leiden als ik beschreef bij ‘geesten en bezetenheid’. Soms heb je geluk en verhuis je en was een object in huis het enige dat kwaad deed. Echter, vaak moet je zwarte magie verdrijven. En vaak niet alleen verdrijven, maar ook moet ervoor worden gezorgd dat het wegblíjft. 


Hoe herken je bezetenheid aan een ander?

Bezetenheid is over het algemeen gelukkig niet heel moeilijk om te herkennen. Ik help je er graag bij.

Aan een ander als:
– zij zich vreemd, afwezig en angstig gedragen en jij je dus bang kunt voelen;
– zij niet meer zijn wie ze waren en zelf voel je geen behoefte meer aan contact met hen (voelen van hun nare aura);
– je merkt dat steeds als je contact met hen hebt gehad, je je somber voelt of er spullen kapot beginnen te gaan;
– hun uiterlijk ook verandert of het haar valt uit. Bezeten mensen lijken opeens klein, donker, fragiel. Soms doet een geest zich zelfs voor als een gids, aldus gedaanteverwisseling.


Hoe herken je bezetenheid in jezelf?

En tot slot aan jezelf als:
– je merkt dat dingen teveel niet meer lukken en lopen;
– mensen onaardig tegen je doen en jij onaardig tegen hen;
– als je (negatieve) dingen doet en die zelfs misschien niet meer herinnert;
– je dromen hebt over (meestal dezelfde) geest die jou lastigvalt of je hebt slaapverlamming. Voor een klein beetje heb je geluk als je bezeten bent door een geest en dit dus kan waarnemen;
– je onverklaarbare klachten hebt.

In de meeste gevallen heb je last van bezetenheid doordat je op een plek bent geweest wat er duistere geesten waren of als mensen het niet goed met je voor hebben. Er is ook nog een stuk uit vorige levens en geesten daar vandaan meegenomen dat bezetenheid kan veroorzaken.

Hulp nodig? Laat een reactie achter!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

21 thoughts on “Bezetenheid van een mens door geesten en zwarte magie

 1. Grace says:

  Hallo,

  Wat weet jij veel zeg .

  Ik zou graag met jou in contact willen komen.

  Met vriendelijke groeten,
  Grace

  • Desiree says:

   Beste Grace,

   Dank je! Ik heb je een e-mail gestuurd op jouw ingevoerde e-mail.

   Groetjes Desiree

 2. Emilio Gil says:

  Beste Desiree,

  Ben je nummer kwijt maar ik denk dat er nog wat te doen is bij me.

  Heb je tijd om mij te helpen?

  Goed weekend
  Emilio

 3. H Daoudi says:

  Ik heb last van mijn overleden man
  Hij was in zijnleven een narsist en heeft mij toen pshiegies kapot ge
  Maakt nu hij dood is wil hij mij nog kapot maken ik ben altijd ziek ik ben hertrouwt maar ik heb altijd ruzie en huiselijk geweld gehad met mijn dochter er zijn aller lei tekenen dat het mijn narsistise overleden man is hij is al 15 jaar dood maar ik ga hier lichamelijk en gestelijk aan kapot iemand zij mij om knoflook bij mij te dragen en in huis te platsen dit heb ik ook gedaan wat is jou advies verder ik ben ziekelijk bang slaap snags ook niet meer dus slaap ik over dag ik leef in een hel vriendelijken groet H Daoudi

 4. remy jairam says:

  hoihoi

  hoe ga je er in tegen bezeten of tegen de zwarte magie of geesten enzo of iemand die voodoo doet dat soort dingen

 5. diana koch says:

  hallo
  ik herken bepaalde dingen bij mijn zoon van bijna 11
  ik zou graag met u in contact komen
  om erover te praten
  en wat wij kunnen doen

 6. Christibe says:

  Beste, ik heb het gevoel dat mijn kleindochtertje bezeten is. Ik heb nml veel last in mijn woning van geesten en denk dat zij het slachtoffertje is geworden . Kan ik eens met jou in contact komen aub ? Ik zoek dringend hulp vooraleer het erger wordt. Groetjes

 7. Ita says:

  Hoi,
  Hoe kan ik in contact met je komen.
  Heb je een app nummer?
  Ik heb je hulp nodig

 8. gratis hulp says:

  heb ook een iemand gehad met geesten heb daar toen op afstand de geesten verjaagd

 9. Wes says:

  Kan iemand helpen..DRRRRINGEND
  5vóór 12 ! .wij zoeken wij tunesische uitdrijver voor demoon …. en 3andere persoonlijkheden uit te drijven….

  • Desiree says:

   Goedemiddag. Als je iets wil verdrijven dan is het de route om als eerst een intake aan te vragen op witte-wolf.nl/webshop. Ik hoor je eventuele vragen natuurlijk graag.
   Groetjes, Desiree

 10. Anja says:

  Nou. Voor mij is het te laat. Ik heb last gehad van mijn tweelingziel (in de God-matrix). Met zeer veel moeite de contracten verbroken op zielsniveau. Hij heeft mij letterlijk willen vermoorden en ik zit hier met de brokstukken van het geen hij heeft aangericht in mijn leven. Vrienden kwijt, woede, schade aan het hoofd en mijn kaak. Het hele leven kapot dankzij mijn moordende tweelingziel.

  • Desiree says:

   Dag Anja. Dank je voor jouw bericht. Wat heb je ontzettend veel meegemaakt. Als je ooit van je af wil schrijven, mag dat altijd en mail me vooral. Hartelijke groet, Desiree

 11. justin muldee says:

  ik zou graag met je in contact komen. ik.ben al jaren lang achtervolgd door een aantal geesten. ik weet dat 1 ervan me oom is en dat hij me beschermd. maar ik voel hem ookal een aantal jaar al niet meer. en begin me steeds angstiger te voelen. ik slaap maar 1 a 2 uur per dag soms maar 5 uur per week. ik.heb veel woede uitbarstingen en schreeuw vaak me angst er uit dat geeft me een goed gevoel voor even en dan zit ik weet te bibberen omdat ik een angstig gevoel heb. mijn dochter begint van 10 maanden begint er ook last van te krijgen vaak uit het niets zie ik haar helemaal schudden omdat ze schrikt en is dan helemaal ontroostbaar. en staart dan vaak naar de hoek van de kamer en kijkt nergens anders naar ik ben bang dat het demonisch is. en ons helemaal kapot wil maken ik voelde deze energie als sinds ik jong ben. waar nog nooit zo sterk als dat het nu is. terwijl ik dit ook.schrijf heb ik hele erge steken in.mijn hoofd alsof ik niet contact mag zoeken. maar voor mijn dochter zou ik dit graag uitgezocht hebben niet dat ik geforceerd word om iets naars uit te halen zowel als bij me zelf enof bij mijn gezin… ik zou graag zonder deze angst verder mijn leven in gaan en nog meer van me dochter kan genieten

  • Desiree says:

   Goedemiddag Justin. Dank je wel voor je bericht! Wat ontzettend eng. Het klinkt echt alsof er inderdaad iets in huis zit of er een geest jullie achtervolgt. Wat ontzettend angstig en verdrietig. Natuurlijk wil ik je helpen. Ik stuur je even een mail. Groetjes, Desiree

 12. Shabina says:

  Goedendag, ik zou heel graag in contact met u komen. Mijn geval is nogal problematisch, het gaat over energetische geval, waar mijn partner veel last ervaart, alhetwaren erdoor wordt aangevallen.

  • Desiree says:

   Goede dag Shabina, dank je voor je reactie! Ik heb je intussen gemaild en help je natuurlijk graag. Groetjes, Desiree

LEAVE A COMMENT