Bezetenheid van een mens door geesten en zwarte magie

In een paar artikelen beschreef ik eerder al het herkennen van negatieve energie en het herkennen van een negatieve geest. Simpelweg benieuwd naar hóe ik verdrijf (met kruiden)? Lees dat hier! Of bekijk mijn verdrijvingen direct in de webshop. Of rituelen!

Maar verder: wat is nu precies bezetenheid?


Geesten en bezetenheid

Je kunt bezeten worden door een demoon. Hoe ik dat in de meeste gevallen zie is dat een entiteit je gedachten beïnvloedt, maar niet zozeer overneemt. Dit doet hij door je voortdurend te teisteren vooral als je slaapt of in slaap valt. In je slaap wil hij je soms vermoorden. Alleen ga je dan niet werkelijk dood, maar word je wakker. Slaap wordt vervolgens een vijand en er is weinig energie over om de dag goed door te komen. Hoe minder energie, hoe minder sterk je bent. De demoon krijgt dan meer kracht over je. Hij pakt je dan op je zwakke gebieden. Hiermee bedoel ik: ben je al zwak in het onderhouden van relaties? Dan ga je extra snauwen. Ben je al onzeker in het verkeer? Dan rijd je nog roekelozer. Hoe meer hij vervolgens bij je is, hoe erger het wordt. Tot zelfs de dingen waar je ooit sterk in was zwak worden.

Op een gegeven moment kan de bezeten persoon zo moe worden, dat hij er in een zwak moment voor kan zorgen dat hij voor de trein stapt, zich van de weg rijdt, enz.. Daarnaast kan het natuurlijk ook zijn dat iemand uit angst al zelfmoord wil plegen. Vaak doet iemand dit echter niet, omdat het dan onzeker is wat er dan gebeurt tussen hem en de demoon.Zwarte magie en bezetenheid

Een geest kan worden gecreëerd uit het niets. Dat valt onder zwarte magie, maar het ligt eraan hoe je het bekijkt. In sommige culturen zijn er verhalen bekend over het voeden van de geest zodat hij in dienst gaat voor iemand. Met voeden bedoel ik letterlijk eten geven en dat eten zie je dan ook minder worden. Stop je met hem voeden: dan keert hij zich tegen de maker. Zolang in dienst van zijn maker, dan doet hij wat de maker wil bij degene waarnaar hij is gestuurd. Soms wordt een geest gestuurd voor een specifiek doeleinde als een relatie kapot maken, maar soms wordt hij in het algemeen gestuurd om de zwakke eerder uitgelegde plekken dus te pakken tot op een gegeven moment alles een zwakke plek wordt. In sommige culturen kun je ook ‘gewoon’ een geest creëren om te sturen, zonder consequenties als moeten voeden en tegen je keren.

Er zijn ook verschillende manieren van het uitoefenen van zwarte magie. Denk aan het achterlaten van duistere objecten in iemands huis, voodoo of iets in iemands eten doen. Zo kan iemands aura en gedachten worden beïnvloed. Dit kun je ook bezetenheid noemen en kan tot dezelfde gevolgen leiden als ik beschreef bij ‘geesten en bezetenheid’. Soms heb je geluk en verhuis je en was een object in huis het enige dat kwaad deed. Echter, vaak moet zwarte magie verdreven worden. En vaak niet alleen verdreven, maar ook moet ervoor worden gezorgd dat het wegblíjft.


Hoe herken je bezetenheid?

Aan een ander als:
– zij zich vreemd, afwezig en angstig gedragen en jij je dus bang kunt voelen;
zijn niet meer wie ze waren en zelf voel je geen behoefte meer aan contact met hen (voelen van hun nare aura);
– je merkt dat steeds als je contact met hen hebt gehad, je je somber voelt of er spullen kapot beginnen te gaan;
– hun uiterlijk ook verandert. Ze lijken opeens klein, donker, fragiel.

En tot slot aan jezelf als:
– je merkt dat dingen teveel niet meer lukken en lopen;
– mensen onaardig tegen je doen en jij onaardig tegen hen;
– als je (negatieve) dingen doet en die zelfs misschien niet meer herinnert;
– je dromen hebt over (meestal dezelfde) geest die jou lastigvalt. Voor een klein beetje heb je geluk als je bezeten bent door een geest en dit dus kan waarnemen. Als je bezeten bent door zwarte magie, dan kun je dit gauw wegwuiven onder pech of karma, terwijl dit niet zo is;
– je onverklaarbare klachten hebt.

In de meeste gevallen heb je last van bezetenheid doordat je op een plek bent geweest wat er duistere geesten waren of als mensen het niet goed met je voor hebben. Er is ook nog een stuk uit vorige levens en familievloeken dat bezetenheid kan veroorzaken.

Aarzel vooral niet om hulp te zoeken, al is het om even zeker te weten dat jij niks hebt.

Bekijk hier een filmpje over 14 soorten zwarte magie!

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

15 thoughts on “Bezetenheid van een mens door geesten en zwarte magie

 1. Grace says:

  Hallo,

  Wat weet jij veel zeg .

  Ik zou graag met jou in contact willen komen.

  Met vriendelijke groeten,
  Grace

  • Desiree says:

   Beste Grace,

   Dank je! Ik heb je een e-mail gestuurd op jouw ingevoerde e-mail.

   Groetjes Desiree

 2. Emilio Gil says:

  Beste Desiree,

  Ben je nummer kwijt maar ik denk dat er nog wat te doen is bij me.

  Heb je tijd om mij te helpen?

  Goed weekend
  Emilio

 3. H Daoudi says:

  Ik heb last van mijn overleden man
  Hij was in zijnleven een narsist en heeft mij toen pshiegies kapot ge
  Maakt nu hij dood is wil hij mij nog kapot maken ik ben altijd ziek ik ben hertrouwt maar ik heb altijd ruzie en huiselijk geweld gehad met mijn dochter er zijn aller lei tekenen dat het mijn narsistise overleden man is hij is al 15 jaar dood maar ik ga hier lichamelijk en gestelijk aan kapot iemand zij mij om knoflook bij mij te dragen en in huis te platsen dit heb ik ook gedaan wat is jou advies verder ik ben ziekelijk bang slaap snags ook niet meer dus slaap ik over dag ik leef in een hel vriendelijken groet H Daoudi

 4. remy jairam says:

  hoihoi

  hoe ga je er in tegen bezeten of tegen de zwarte magie of geesten enzo of iemand die voodoo doet dat soort dingen

 5. diana koch says:

  hallo
  ik herken bepaalde dingen bij mijn zoon van bijna 11
  ik zou graag met u in contact komen
  om erover te praten
  en wat wij kunnen doen

 6. Christibe says:

  Beste, ik heb het gevoel dat mijn kleindochtertje bezeten is. Ik heb nml veel last in mijn woning van geesten en denk dat zij het slachtoffertje is geworden . Kan ik eens met jou in contact komen aub ? Ik zoek dringend hulp vooraleer het erger wordt. Groetjes

 7. Ita says:

  Hoi,
  Hoe kan ik in contact met je komen.
  Heb je een app nummer?
  Ik heb je hulp nodig

 8. gratis hulp says:

  heb ook een iemand gehad met geesten heb daar toen op afstand de geesten verjaagd

 9. Wes says:

  Kan iemand helpen..DRRRRINGEND
  5vóór 12 ! .wij zoeken wij tunesische uitdrijver voor demoon …. en 3andere persoonlijkheden uit te drijven….

  • Desiree says:

   Goedemiddag. Als je iets wil verdrijven dan is het de route om als eerst een intake aan te vragen op witte-wolf.nl/webshop. Ik hoor je eventuele vragen natuurlijk graag.
   Groetjes, Desiree

LEAVE A COMMENT