De werking van rozekwarts in de pendel

pendel rozekwarts

De werking van de rozekwarts

De fysieke werking van de rozekwarts:

De rozekwarts werkt ontgiftend op de lever en nieren. De rozekwarts stimuleert doorbloeding en versterkt geslachtsorganen. De steen helpt ook bij duizeligheid en drukte in jezelf. De steen is ook zacht voor de zwangerschap.

De mentale werking van de rozekwarts:

De rozekwarts helpt het vergroten van zelfvertrouwen, harmonie in jezelf en in huis en je veilig voelen.

De spirituele werking van de rozekwarts:

De steen helpt je bij onvoorwaardelijke liefde en geborgenheid. De steen wordt vaak in verband gebracht met pasgeborenen. Rozekwarts heeft een kalmerende werking en helpt bij trauma’s, wrok en angst.

Een rozekwarts als pendel

Een rozekwarts als pendel is vooral geschikt voor vragen over jezelf, angsten, eigenliefde, persoonlijke ontwikkeling en baby’s. De meeste stenen reageren slecht op vragen over jezelf. Dit komt omdat de pendel in de war raakt omdat jij graag wil dat de pendel naar een antwoord toebeweegt dat verschilt met het júiste antwoord. Dit is iets waar de opaalpendel overigens goed in is om te detecteren. De rozekwarts helpt je graag, dus doet hij altijd zijn best je te begrijpen en je te sturen als je een vraag stelt dat niet haalbaar is. De steen is lief en zacht en heeft als functie je helpen bij (het werken van) je emoties. Je mag heerlijk onzeker zijn tijdens het pendelen. De steen loodst je er doorheen. De steen houdt niet van teveel vragen achter elkaar. De pendel kan ook niet zo snel schakelen in je vragen aangezien hij tijd nodig heeft om je vraag perfect te vertalen vanuit je woorden naar je bedoeling.

Lijkt zo’n pendel je wat? Koop hem!

De werking van rozekwarts en zijn oorsprong

De rozekwarts heeft zijn naam te danken aan zijn roze kleur. De naam rozekwarts wordt sinds 1800 gebruikt. Daarvoor werd de steen melkkwarst of algemene kwarts genoemd. 

De rozekwarts opladen of reinigen

Een rozekwarts vindt het het fijnst om zich op te laden aan stromend water voor enkele minuten. Een nacht in het maanlicht mag ook. Zonlicht is niet fijn.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De werking van rozekwarts in de pendel”