Het volgende leven i.p.v. vorige leven

volgende leven

Voordat ik over het volgende leven begin, begin ik bij het begin: het vorige leven. Er is heel veel bekend over vorige levens, waar ik zelf ook eerder over heb geschreven. In het kort bestaan vorige levens omdat iedereen een ziel heeft en die mag meerdere lessen leren. Deze lessen leer je niet in één leven. Soms heb je daar verschillende mensen (uit je zielengroep) voor nodig en dat past allemaal niet in één leven. Bovendien leer je sommige lessen pas na enkele levens. Daarom heb je meerdere levens nodig om iets te leren.
Vorige en volgende levens pendelen

Wil je zelf pendelen over je vorige en volgende levens? Koop deze pendelmat dan!

Pendelmat vorig leven blank

Iemand kennen vanuit het vorig leven

Mensen kennen vanuit vorig levens is voor velen best bekende stof. Velen gaan na waar zij hun vriend(in) van kennen of hun angst hebben opgelopen uit/ in vorige levens. Dit doen ze door regressietherapie of kijken middels meditatie. Of ze gaan logische feitjes en raakvlakken na dit leven waardoor het zelf herinneren van vorige levens makkelijker en tastbaar wordt.Jouw volgende leven

Een vorig leven is soms best tastbaar, zoals hierboven beschreven/ naar gelinkt. Je kunt angsten uit dit leven linken aan vorige levens of hebt weer een relatie met een partner uit een vorig leven dat zo vertrouwt voelt. Maar ook een volgend leven kun je al zien. Dit is simpelweg een tijdlijn dat voor je klaar ligt. Het staat niet vast, een toekomstvoorspelling staat dat immers zelden, maar je kunt dus middels meditatie of regressie kijken in je volgende leven. Dat is leuk, omdat je dan simpelweg weet wat je te wachten staat.

Bonus: alles wat je dit leven opruimt, hoeft volgend leven niet meer. Maar het is vooral interessant omdat het zo een bijzondere vorm van helderzien is. En veel mensen zijn helderziend, daar hoef je geen geesten en aura’s voor te kunnen zien. Helderziend ben je al als je gewoon goed door mensen heen kunt zien. Als je nieuwsgierig bent, kun je het ook altijd vragen tijdens een reading of er op een pendelmat op losgaan.

 

Levens niet in chronologische volgorde

Maar levens lopen niet in chronologische volgorde. Als ‘boven’ vindt dat het jouw tijd is om te leren over hekserij en vervolging, omdat je als ziel nu ruimte voor hebt om dit te leren, is het bijv. logischer dat jij het volgende leven reïncarneert een aantal eeuwen terug.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “Het volgende leven i.p.v. vorige leven

LEAVE A COMMENT