geesten aanraken

Kunnen geesten je aanraken?

Er is veel bekend over entiteiten. Entiteiten bestaan uit overledenen, gidsen, engelen en boze gecreëerde geesten. Een geest kan zich op veel manieren kenbaar maken. Alleen de laatste categorie bedoelt het wat minder goed. De rest zoekt gewoon contact om je te begeleiden of bijvoorbeeld troosten. Vaak gebruikt een geest hulpmiddeltjes om zich te laten zien en voelen. Denk aan middels electronica beïnvloeden of zich via spiegels laten zien. Vandaag leg ik uit of geesten je kunnen aanraken en hoe zij dit dan bewerkstelligen.

Instagram
Hoe kan een geest een aanraking bewerkstelligen?

Allereerst: het kost een geest best moeite om je aan te raken. Het is niet zomaar gedaan daar zij geen lichaam hebben. Hieronder vind je voorbeelden opgesomd waardoor zij zich wél kunnen laten voelen:

– Je bent heldervoelend waardoor het lijkt dat een geest je aanraakt. Dit is in feite dan ook zo. Een aai over je bol o.i.d., maar een niet-heldervoelend mens had het bijvoorbeeld niet gevoeld. Natuurlijk zijn er uitzonderingen;
– Je bent op het moment emotioneel. Wanneer je emotioneel bent, zit je minder in je hoofd. Op dat moment kan een geest makkelijker verbinding met je maken; je energetisch schild is simpelweg dunner als je emotioneel bent. Wanneer je energetisch schild dunner is, kan het al sneller lijken alsof een geest je aanraakt d.m.v. je heldervoelendheid. Je verbinding met de betreffende geest, vaak overledene, is op dat moment gewoon sterker;
– Als je bijna slaapt, dan kan een geest ook beter door je energetisch schild komen.
– Een boze geest heeft boze intenties en raakt je aan/ duwt je o.i.d. op onverwachte, kwetsbare momenten zoals bij een trap. Ik benoem kwetsbaar omdat een geest zonder lichaam natuurlijk makkelijker een klein zetje kan geven dan een grote duw;
– De geest gebruikt een hulpmiddel; zie hieronder.Hoe gebruikt een geest hulpmiddelen?

Een geest kan hulpmiddelen gebruiken om zich kenbaar te maken. Soms is kenbaar maken d.m.v. aanraking bedoeld, maar soms ook anders:
– De geest kan met zijn energie de radio verstoren;
– De entiteit kan zich met de eerdergenoemde spiegel makkelijker even laten zien;
– Hij gebruikt je angst of een andere emotie zodat hij zich makkelijker kenbaar kan maken;
– De geest gebruikt je vermoeidheid: je ziet op dat moment minder scherp en kan minder helder nadenken en hebt daarom ruimte om de geest te waarnemen: je bewuste is er even tussenuit.
– De overledene laat je door middel van andere gaves zoals helderruiken zich even opmerken. Reuk is een erg scherpe zintuig en makkelijk te beïnvloeden.

Begrijp hoe alle bovenstaande voorbeelden kwetsbare en korte momenten zijn. Vaak word hierdoor je energetisch schild dunner. Dat is namelijk het enige dat écht goed haalbaar is voor een geest.

nieuwsbrief


Twijfel je of je te maken hebt met gewone geesten of boze geesten? Vraag vooral een intake of reading aan via het contactformulier of via de shop.

Of bekijk hier een video over negatieve geesten in huis!

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS