De nieuwe maan van 22 mei 2020

De nieuwe maan van 22 mei

De vorige nieuwe maan ging over het bewandelen van je pad en je zelfzorg. Ook was er sprake van bevordering bij baanverandering. Deze nieuwe maan van 22 mei zal in het teken staan van tijd met jezelf spenderen en ontspanning.

InstagramDe nieuwe maan van 22 mei

Tijdens de komst van deze maan zul je nieuw begin merken. Je merkt dat je meer kunt focussen op dat wat je wil en bent de laatste tijd druk geweest met afronden van zaken die er niet langer meer toe doen. Denk hierbij aan relaties of banen.

Daardoor is het mede zo dat het nu een tijd is om weer te gaan leren! Maar dan iets dat je tools geeft voor ook jezelf, niet alleen maar leren voor op je werk. Daar is het nu geen goede tijd voor. Wilde je bijvoorbeeld altijd al grafisch vorm leren geven? Ga dan aan de slag hiermee, ook al weet je nog niet wat je hiermee gaat doen. Kies dus eens iets ontspannends en doe dat eens zonder dat het doel je duidelijk is. Kans is dat je er later toch wel wat mee gaat doen.

Dit is tevens een goede tijd om grenzen wat beter te te zetten. De laatste tijd hebben jullie gemerkt dat hier best vaak tegenaan wordt geduwd. Nu met de nieuwe maan, is het goed om ze opnieuw te evalueren en actie te ondernemen.Tips bij de nieuwe maan van 22 mei

Als je wil leren, leer dan vooral om je ziel te verreiken. Veel mensen proberen zich een beetje verstoppen achter het leren, uit te stellen. Dus wil je bijvoorbeeld een bedrijf beginnen? Kijk niet alleen naar wat je nodig hebt om je diensten beter te verlenen, maar kijk ook naar zakelijke aspecten als boekhouding straks op orde krijgen. Daarbij geef ik de tweede tip dat het ook goed is om geen cursussen of studies te doen waarvan men zegt dat je het moet doen (tenzij wettelijk verplicht), maar kies een studie dat je echt iets leert dat je zelf niet zou kunnen bedenken. Denk als voorbeeld aan studies als opleiding tot diëtist, maar denk dus minder aan cursus coaching, terwijl je eigenlijk al heel goed weet dat je kan coachen. Als je het voor het papiertje niet hoeft te doen, wees kritisch of je het dan echt nodig hebt. Luister niet teveel naar anderen.

Vergeet niet dat het nooit te laat is om iets anders aan te pakken. Al doe je al jaren hetzelfde werk, als er steeds tegen je grens wordt aangelopen op je werk, dan mag je daar altijd op terug komen.Mis de nieuwsbrief niet!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “De nieuwe maan van 22 mei 2020

LEAVE A COMMENT