Een geest dat onstaat uit eigen negativiteit

eigen negativiteit

Ik heb al veel geschreven over negatieve energie en gewone energie en hoe je dit allemaal kunt voelen. Er is ook veel bekend over geesten. De boze en de geliefde overledenen soort. Vandaag ga ik in op geesten ontstaan uit een hele andere hoek: vanuit eigen negativiteit.

nieuwsbrief

Wat is een geest?

Er is veel bekend over geesten. De meest bekende soorten die bestaan zijn:
– een gestuurde geest om kwaad te doen. Men gaat dan naar iemand toe die dat kan creëren en stuurt die geest vervolgens op mensen af om vuile taken voor hem op te lossen zoals een relatie kapotmaken of financiën kapotmaken;
– een geest dat je hebt gekend, zoals een overledene uit dit of vorig leven
– een voorbijganger. Dit is een geest die wel eens komt buurten omdat hij overleden is en nieuwsgierig is. Vaak een buur, maar ook vaak een volslagen vreemde;
– een gids, immers ook een bekende uit een vorig leven;
– een engel. Een goede geest. Onopvallend en vol liefde.
Maar er is dus een heel ander soort geest:
– één die bestaat vanuit jouw eigen energie.


Hoe ontstaat een geest uit energie (zonder ziel)

Een bekendere vorm nogmaals is een geest dat wordt gecreëerd om boze dingen te doen. Men verzamelt een hoop negatieve energie d.m.v. een ritueel en stuurt de hieruit opgemaakte geest op pad. Alles is energie. En als je het genoeg voedt, kan het beginnen te leven. Neem nou dat iemand negatieve energie wil sturen op je financiën. Dan is het als je het vanuit hun (vreselijke) oogpunt bekijkt toch handig als ze iets sturen dat zelf kan denken? En als energie zelf kan denken dan wordt het een geest. Die zelfdenkende geest gaat vervolgens trucs verzinnen om je financiën te laten afnemen. Hij zorgt dat hij duren dingen uit je handen duwt, dat je teveel geld geeft op verjaardagsfeesten, te hard rijdt bij flitspalen, etc..


Jouw gedachten, eigen negativiteit en een geest

Jouw gedachten zijn niet anders en kunnen ook gaan leven. Als je negatieve gedachten hebt over één of meerdere onderwerpen kun je niet alleen voorbijgangers die dat leuk vinden aantrekken, maar ook zelf geesten creëren. Uit je eigen negativiteit. Alles is immers energie. En als jij gelooft dat je bijvoorbeeld iets niet kan of een onderneming van jou nooit zal slagen, dan is het mogelijk dat je daarmee een geest creëert uit het niets die dan ook zal zorgen dat je niet slaagt. Zo ga je er echt in geloven dat je tegengewerkt wordt. Sommigen noemen het ook wel self fulfilling prophecy. Ergens klopt dit, want je hebt het zelf gecreëerd uit eigen negativiteit, maar ergens bestaat er nu ook echt een geest die de pret blijft bederven. Soms is hier verdrijving voor nodig. Soms voldoet een training in je mindset en gevoeligheid al.

Bonus: uiteraard kan het ook zo zijn dat je negatief denkt omdát je al zwarte energie met je meedraagt. Dan ben je er extra gevoelig voor om een geest per ongeluk te creëren.

Benieuwd naar welke verdrijvingen er allemaal bestaan voor geesten? Bekijk ze in de webshop! Ook zijn er een aantal rituelen te vinden.

,

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

2 thoughts on “Een geest dat onstaat uit eigen negativiteit

  1. robert says:

    denk dat een ander wel je ziel kan verkopen aan de duivel en denk vooral met voodoo.denk als mensen weten dat je paranormaal en zo bent..en ze hebben het slecht met je voor.dat ze nare dingen kunnen uithalen..denk zelfs zover dat je alles kwijt ben ook je eigen ik..dat is wreed en onmenselijk.afz robert

    • Desiree says:

      Dank je voor het delen van jouw zienswijze. Dat denk ik ook Robert. Dat komt zeker wel eens voor. Fijn dat je al contact hebt opgenomen. Groet, Desiree

LEAVE A COMMENT