De nieuwe maan van 20 juli 2020

de nieuwe maan van 20 juli

Tijdens de vorige volle maan merkte je erg veel neiging naar het onderzoeken van opgeloste zaken en versterkte gaves om dit te bereiken. En tijdens de nieuwe maan van 20 juli zul je kalmte ervaren. Het is weer een nieuw begin!

nieuwsbriefDe nieuwe maan van 20 juli

Tijdens deze nieuwe maan zul je merken dat er een heerlijk gevoel van rust over je heen komt. En ergens brengt juist die rust ook weer rusteloosheid met zich mee: nu je eindelijk wat zaken op orde hebt, wat nu? Wat worden je vervolgstappen. Mijn gouden tip is: wat je ook kiest, vergeet niet te genieten van het pad ernaartoe!

Waar je ook een beetje tussenin zal schommelen is je geaard voelen. Ergens voel je rust alsof je geaard bent, maar ergens ben je ook weer helemaal niet geaard. Je bent er lekker tussenin. Een fijne balans in genoeg input en tekens van boven ontvangen en het kunnen vertalen naar het aardse.

De hoofdtopics tijdens deze maan zijn je omgeving en werk. Hierin heb je de laatste tijd veel afgerond en de energie ligt er nu goed voor om nieuwe dingen op te bouwen. Je werk anders aanpakken, of je nu weggaat of niet, en vriendschappen anders invullen.

InstagramTips voor deze maan

Geniet dus van al je mogelijkheden en nieuwe beginnen die nog aan je voeten liggen! De energie ligt er goed voor om nu meer te genieten dan heel hard te streven.

Ervaar hoe het is om in een staat te zijn tussen goed geaard zijn en helemaal niet geaard zijn. Besef dat je energie dus altijd kunt bespelen! En als je wil je altijd invloed kunt hebben over jezelf meer aarden. Zie ook onderstaand filmpje.

Het is tot slot een goede periode om je gevoel te vertrouwen betreft beslissingen omtrent werk en vriendschappen!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “De nieuwe maan van 20 juli 2020

LEAVE A COMMENT