volle maan van 1 oktober

De volle maan van 1 oktober 2020

Tijdens de vorige volle maan stond deze in teken voor ontwkikkelingsprocessen; een periode die veel ongeduld met izch meebracht en ook ongeduld. Tijdens deze volle maan van 2 september merken we een stijf lichaam en alertheid i.c.m. slechter slapen.

nieuwsbrief

De volle maan van 1 oktober

Let tijdens deze maan als eerst op je stijve spieren. Blijf niet te lang in de kou zitten en ga na sport op tijd douchen om ze warm te houden. Kortom: je spieren hebben extra aandacht nodig. De energie staat tijdens deze maan zo dat alles drukkend aanvoelt. Dat niet alleen, ook je omgeving kan tijdens deze maan wat vervelender in hun vel zitten waardoor dat slaat op je spieren: ze zetten druk op je.

Tijdens deze volle maan zul je ook een rare relatie met slaap ervaren. De één slaapt goed maar wordt moe wakker. De ander slaapt niet in en is moe. Hoe dan ook staat vermoeidheid weer centraal en deels wordt dat veroorzaakt door de alertheid die deze maan met zich meebrengt. De energie van de maan laat alles namelijk helder zien aan ons. Hierdoor worden zaken eindelijk duidelijk, maar willen we daardoor ook op onderzoek uit, ten koste van onze slaap.

Instagram

Tips voor deze maan

Verzorg je spieren goed. Let op wanneer ze extra pijn doen. Is het bij bepaalde mensen uit je omgeving? Laat het een leidraad zijn over wie er dus veel druk op je zitten.

Probeer zo veel mogelijk op je dag- en nachtritme te letten. Slaap niet teveel uit en plan bewust momenten van rust in zodat je brein even pauze heeft. Een moment van rust met lichte inspanning voor de hersenen is het best, zoals een sudoku of boekje.

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS