De nieuwe maan van 16 oktober 2020

nieuwe maan van 16 oktober

De vorige volle maan stond in teken van stijfheid en alertheid. Tijdens deze nieuwe maan van 16 oktober merken we heel veel lichamelijke eigenaardigheden. We gaan een beetje door waar de vorige volle maan dus is gebleven.

nieuwsbrief


De nieuwe maan van 16 oktober

Tijdens deze nieuwe maan van 16 oktober zul je nog steeds die stijve spieren merken. Ze zullen nu vooral trekken naar je nek en je schouders. Dat is gewoon hoe de energie tijdens de nieuwe maan zal zijn: veel drukkende energie en daardoor reageren mensen in je omgeving ook erg bezitterig of fel. Vooral voor heldervoelende of mensen die veel voelen geen leuke paar dagen, want nu verergeren je toch al dagelijkse klachten die je door je omgeving hebt alleen maar eventjes iets meer.

Je zult deze dagen ook merken dat je wat meer slikt. Verder niks ernstigs, maar het komt door de omgeving die fel reageert. Je onderbewuste waarschuwt je dat er een vervelende drukkende energieën om je heen hangen waardoor jij jezelf wat minder kunt of zelfs wil laten zien. Wees bewust en pak door, dan stopt het slikken vanzelf.

Instagram


Tips voor deze maan

Wees niet gefrustreerd op je pijntjes e.d. tijdens deze maan. Probeer er van te leren. Misschien leer je wel dat je hier altijd vatbaar voor bent geweest: pijn en emotie overnemen van anderen. Leer dan over de kracht en last hiervan en probeer te kijken of je al klaar bent om je in te zetten om hier een kracht van te maken.

Blijf lekker signaleren: hoe gedraagt je omgeving zich? Wat maakt dat sommigen zich zo bezitterig opstellen? Is deze vriendschap nog prettig op deze manier of mag je er iets in veranderen?

Tot slot: een goede nachtrust zal je gepieker deze maand stoppen. Bereik dit door een goede dag- en nachtritme aan te houden. Zorg daarnaast dat je je lekker ontspant en niet teveel plant qua dagen en mensen. Gun het jezelf. Leef in het nu. Haasten is nergens voor nodig. Zo heb je het minst last van de stijve spieren.

Leer hier ook meer over hoe je omgeving pijnklachten kan veroorzaken bij jou.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “De nieuwe maan van 16 oktober 2020

LEAVE A COMMENT