Moedervlekken en vorige levens verbanden

moedervlekken en vorige levens

Vandaag gaan we moedervlekken en vorig levens en het verband ertussen onder de loep nemen! Wat willen moedervlekken vertellen over jouw vorige levens?

Wat zijn vorige levens?

Eerst beginnen bij het begin: wat zijn vorige levens? Een mens heeft een fysiek lichaam en daarin zit een ziel. Deze ziel leert lessen in meerdere levens als persoon of als geest. Je kunt simpelweg niet alles in 1 leven leren. Soms is dat te moeilijk. Denk aan niet kunnen leren over heel gezond zijn en heel ziek zijn in 1 leven of over armoede en rijkdom in hetzelfde leven (uitzonderingen daargelaten). Daarvoor ga je dus meerdere levens af.

Het proces van naar volgende levens gaan heet ook wel reïncarneren. En het proces van vorig levens bekijken en helen heet overigens regressie. Reïncarneren gebeurt door tijd en ruimte heen. Een enkeling komt terug binnen de eigen familie. Dan heeft de familie nog iets af te ronden. Een enkeling komt een paar jaar later al terug, een ander komt in de jaren 1400 terug. Onthoud dat je sommige dingen over primitief leven vaak makkelijker leert als je ‘terug gaat’ in de tijd.

Levenslessen en het verband met moedervlekken

Een ziel leeft meerdere levens om veel lessen te leren. Vaak wil een ziel zoveel leren en dat kan niet in één leven. Je kunt niet over zowel armoede als rijkdom als ziek zijn als gezond zijn (en over je grenzen gaan) allemaal tegelijk leren in één leven. Een les is namelijk soms lastig en moeilijk en daarom zijn er niet teveel verschillende lessen tegelijkertijd aan bod. Bovendien kan je ziel bepaalde lessen moeilijk vinden en daar meerdere levens over doen. Dat is zo’n les waarbij mensen altijd zeggen: ‘ik ben 50 en heb het nu nog niet geleerd!’ Dat is dan waarschijnlijk niet je eerste leven dat je het zo moeilijk vindt. Een voorbeeld van zo’n moeilijke les is goed je grenzen aangeven.

Om dit leven verder te kunnen leren, draagt iedereen herinneringen mee uit vorige levens. Onbewust of bewust. Die kunnen bestaan uit voorliefde hebben voor bepaalde dingen, of juist grote angsten. Ze hebben ook altijd verband met je levenslessen. Voorbeelden:

Als een levensles is om meer te durven, kun je uit een vorig leven je angst voor hoogtes omdat je eens bent gevallen herinneren. Je ziel wil dit overwinnen. Wil dat je bewust wordt;
Als je ziel wil dat je iets dit leven anders doet, kun je wellicht een pijnklachtje hebben, opgelopen uit een vorig leven, zodat je niet over je grenzen gaat;
– Je hebt een moedervlek ter herinnering.

Vorige levens en moedervlekken

Hoe zit dat dan met de moedervlek? Wat is het verband hiermee met vorige levens?

Veel mensen weten niet dat ze bewust zijn gereïncarneerd. Dat ligt maar net aan wat je mee hebt gekregen in je opvoeding of wat je zelf interessant vindt. Maar je ziel vindt het stiekem wel fijn als je dingen herinnert. En daarom pakt hij meer uit dan alleen maar angsten of voorliefdes herinneren uit vorige levens. Dat kan er verschillend uit gaan zien: de 1 heeft dan vaak dromen over rare situaties in andere landen. De ander heeft constant het gevoel dat hij zijn nieuwe vriendengroep al veel langer kent dan werkelijk is. En de ander heeft moedervlekken.

Moedervlekken vertellen je eveneens verschillende zaken. Soms net zo duidelijk of (onduidelijk) als dromen. Een moedervlek, vooral een opvallende, wil je vaak iets vertellen over de manier waarop je hebt geleefd of bent gestorven. Vaak was je dan een witte heks. Meestal geldt: hoe opvallender de moedervlek, bijvoorbeeld door plek of grootte, hoe groter de impact was. Sommigen noemen dat letterlijk een brandmerk of brandteken hebben. Uiteraard moeten we niet vergeten dat we ook gewoon moedervlekken hebben zonder extra betekenis. Dat is dan genetisch bepaald.

Moedervlekken en vorig levens in beeldvorm!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “Moedervlekken en vorige levens verbanden

LEAVE A COMMENT