(Zwarte) Schimmen en schaduwen zien en verwijderen

(zwarte) schimmen

Veel mensen, vooral helderziende mensen, hebben wel eens schaduwen of (zwarte) schimmen waargenomen. Veel mensen zijn daar bang van. Dat klopt ook wel, zwart staat meestal voor negativiteit. Maar soms zie je ook zwart omdat je andere aurakleuren (nog) niet kunt zien. Je hoeft dus niet altijd bang te zijn voor zwarte schimmen en paranormale activiteit. Vandaag wil ik erbij stilstaan wat een zwarte schim inhoudt en wat je eraan kunt doen.

Wat zijn (zwarte) schimmen en schaduwen?

Hieronder volgt een opsomming wat een schaduw allemaal kan inhouden:

– In principe kan het elke vorm van voodoo zijn. Voodoo, of dit nu gedaan wordt via eten en drinken of op afstand, is namelijk allemaal donkere energie. Wanneer donkere energie naar iemand wordt gestuurd met een doel, zoals een relatie verbreken, kan het voorkomen dat de energie zelf gaat denken. Dan krijgt het ook vorm van een geest;

Een nasleep van een ruzie of heftige periode kan soms ook een eigen leven krijgen. Ooit gemerkt als je stress hebt dat er dan ook veel rotzooi om je heen gebeurd? In principe is dat dan ook een geest. De geest van je stress. En die gaat dan ook weer over als je stress is gereduceerd. Uiteraard ziet niet iedereen dit op dezelfde manier. Een ander ruikt bijvoorbeeld stank. Dat is dan helderproeven in plaats van helderzien;

– Het kan ook een bekende overledene zijn. De zwarte kleur kan dan betekenen dat het niet goed met hem gaat óf het is de enige kleur die je kan zien. Misschien kan iemand die zwarte schimmen zien helemaal geen blauwe schimmen zien bijvoorbeeld.

Zwarte schimmen lijken vooral voor te komen in huis. Wanneer je een slechte energie thuis hebt, huisgerichte voodoo bijvoorbeeld, of je huis staat op een grond waarop veel heftige gebeurtenissen zijn meegemaakt, is dat te verklaren. Maar sommige mensen hebben een entiteit bij zich de hele dag, en lijken hem alleen thuis te zijn. Dat is dan niet echt zo, maar thuis is wel de plek waar je rust en kunt denken. En je gaven ook de rust hebben om dingen waar te nemen.

Hoe komt het dat sommige mensen (zwarte) schimmen waarnemen?

Zoals ik eerder aankaartte, nemen vooral helderziende mensen (zwarte) schimmen waar. Maar nu komt het leuke: heel veel helderziende mensen weten niet dat ze helderziend zijn. Helderziend zijn betekent namelijk niet alleen maar geesten en aura’s en toekomst zien, het betekent meer dan dat. Helderziend ben je bijvoorbeeld al als je jezelf kan vinden in de omschrijving weten wanneer iemand liegt of precies weten hoe iemand in elkaar zit. Op dit moment is een schim zien voor jou heel voor de hand liggend, mocht er iets spelen dat zich kenbaar wil maken in de vorm van een schim. En zoals ik eerder benoemde: soms is zwart de enige kleur die je helderziende vermogen kan waarnemen. Zwart hoeft dan zeker niet altijd slecht te zijn.

Ben je meer heldervoelend, dan zul je bijvoorbeeld eerder temperatuurverschillen of kou opmerken. Ben je helderruikend, dan ruik je eerder stank bij negativiteit. En ben je verstopt helderhorend, dan krijg je last van tinnitus. Ben je helderwetend, dan krijg je een negatievere mindset. De uitwerkingen als tinnitus die bij negatieve energie komen kijken, zijn helaas nog erg onherkenbaar. Hopelijk denk je er nu wat langer over na of vraag je hulp! Vaak is een oplossing dichtbij.

Hoe kun je met schimmen omgaan?

Blijf dicht bij je gevoel. Dit zijn hele handige punten om dat te doen:

– Heb je het idee dat de schim de hele tijd bij je is of is het alleen op 1 plek? Dat helpt bewust te worden en dat maakt minder bang;

– Overleg met je gids. Vraag of hij hem weg wil sturen. Als dat permanent lukt, weet je dat het waarschijnlijk een verdwaalde overledene was;

Overleg met de schim zelf. Ook al kun je hem misschien niet terug verstaan. Vraag hem om weg te gaan of vraag hem de ruimte zo te verdelen dat wanneer jij in 1 ruimte bent, hij naar de andere gaat. Doet hij dit? Dan is het ook gewoon een onschuldige overledene;

– Je kunt ook merken dat met de laatste 2, het tijdelijk lukt. Als iets tijdelijk lukt, dan betekent het dat je de bron mag achterhalen en verwijderen, als voorbeeld het huis uitdrijven;

– Of heb je het idee dat je kind last heeft van schimmen maar niet bang hoeft te zijn? Wat daarbij wil helpen vaak is een fijn klein ritueel zoals een auraspray gebruiken, salie, etc..

Engels: zwarte schimmen in spiegels

Nederlands: omgaan met angst voor geesten in huis

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “(Zwarte) Schimmen en schaduwen zien en verwijderen”