Paranormale activiteit (geesten) herkennen en oplossen

paranormale activiteit

Er zijn veel vraagstukken over het paranormale. Een veel bekende is: hoe weet ik of ik een geest bij me heb? En vervolgens: of hij goed of kwaad doet en wie het is. Vandaag licht ik toe hoe je paranormale activiteit herkent, wat het inhoudt en wat je eraan kunt doen!

Wat verstaan we onder paranormale activiteit?

Er bestaan grofweg 5 groepen geesten:

– Er bestaan uiteraard geliefde overledenen. Deze mensen zijn gewoon geliefde mensen die je ooit heb gekend. Als deze groep contact met je maakt, is het vaak omdat ze verward zijn of onafgeronde zaken hebben;

– Je hebt ook overleden voorbijgangers. Dit zijn ook gewoon overledenen, maar dan die je niet kent. Soms ook oud bewoners. Vaak zoeken ze mensen op die bewust of onbewust kunnen waarnemen. Ze vinden het fijn om dan gezien te worden. Soms zijn dit soort geesten in de war, dus kunnen ze uit verwarring ook contact maken.

Gidsen. Dit zijn entiteiten die je begeleiden van voor je geboorte tot en met na je dood. Je kent ze meestal uit je vorige levens. Als ze contact met je maken, is dat meestal om je te behoeden gevaar. Verder maken ze erg weinig contact omdat ze je nooit bang zouden willen maken.

– Engelen. Dit zijn begeleidende entiteiten die er meestal van tijd tot tijd zijn. Als je extra hulp nodig hebt bijvoorbeeld of in een turbulente periode. Zij maken zo nu en dan contact om te laten zien dat je tijdelijk extra steun krijgt;

Demonen. Dit zijn geesten die worden gestuurd naar en door mensen om de ander lastig te vallen. Soms wordt hiervoor een overledene gebruikt om bezit van te nemen of wordt de geest gecreëerd uit het niets of uit negativiteit. Vaak worden ze met een bepaalde intentie gestuurd, zoals om iemand somber te maken. En soms worden ze in het algemeen gestuurd om schade aan te richten waar het maar kan. Afhankelijk van de kracht én intentie van de verschillende demonen, kunnen ze ze heel veel contact maken.

Duidelijke signalen van paranormale activiteit

Omdat de lijst met signalen van paranormale activiteit best lang is, verdeel ik ze onder tussen duidelijk een subtiele signalen van activiteit. Te beginnen met duidelijke:

– Je hebt klopgeesten. Aldus hun naam, maken deze veel herrie in huis. Vaak zijn klopgeesten demonen of verwarde overledenen. Demonen en overledene veranderen alleen naar de groep ‘klopgeest’ omdat ze het vermogen, wilskracht of boosheid hebben om contact met je te maken;

– Je hebt een bekeken gevoel. Wanneer je het gevoel hebt dat je aangestaard wordt en er is niemand, dan is het hoogstwaarschijnlijk een geest. Het kan dan elke soort geest zijn, maar als je er bang voor raakt en het voelt niet meer goed, dan is het meestal geen gids of engel;

Dingen verplaatsen en bewegen in huis. Meestal is dit een overleden voorbijganger die aandacht van je wil of zelf zijn link met de nuchtere wereld uittest. Soms is het een oud bewoner die denkt dat hij nog leeft;

– Je hebt enge dromen. Hoe enger de droom, hoe vervelender het soort entiteit. Al kan het ook soms een verwarde overledene zijn. Enge dromen, vooral als je verlamd raakt (slaapverlamming), aangeraakt wordt of wakker wordt met krassen, kun je het het best niet negeren, maar de bron achterhalen. ‘s Nachts vinden er altijd de meeste paranormale verschijnselen plaats.

Er bestaat ook andere activiteit en dat is puur energie dat tot leven komt, dat bespraken we vandaag niet uitvoerig, maar in principe is elke geest energie. Dus soms zijn de geesten die ik bespreek ook ontstaan vanuit energie, zoals een demoon die je kan zien als schim.

Veelvoorkomende maar subtielere signalen

Zoals aangegeven zijn er ook veel meer vormen van activiteit, maar veel subtieler. Ik zal ze hieronder meenemen:

– Bij klopgeesten, demonen of verwarde voorbijgangers, kun je gauw last hebben van elektriciteitsproblemen. Dit komt omdat hun aanwezigheid een lading met zich meebrengt. En soms mengt dat met elektriciteit;

– Vooral wanneer je helderruikend bent, kun je stank ruiken bij een geest. Vooral als deze een negatief karakter of negatieve intentie heeft. Hij hoeft niet zelf te stinken. Het is het signaal voor jou dat iets niet klopt;

– Je kunt ook temperatuurverschil of kippenvel merken en dat gebeurt vooral via heldervoelen. Omdat een geest vooral energie is daar het geen fysiek lichaam meer heeft, kun je met je zintuig tast iets opmerken. Dit kan elke soort geest doen, al staat kou meestal in verband met negativiteit, al ben ik dat er niet mee eens. Kou is maar kou;

– Om door te gaan op heldervoelen, een geest kan je ook erg moe maken of een opgezogen gevoel geven. Dat komt omdat, als een geest bij je hangt en dan vooral een demoon, klopgeest of verwarde voorbijganger, er meer energie bij je hangt dan er hoort. Dit zuigt je eigen energie op. Sommigen noemen dat ook auralifters. Somberheid valt uiteraard ook onder een klacht vanuit heldervoelen;

– Betreft helderzien, als dat 1 van je hoofdgaves is, kun je vooral merken dat je jezelf niet meer goed kan aankijken in de spiegel of dat je uiterlijk verandert. Soms is dat laatste schijn, soms is dat laatste echt zo omdat de geest energie uit je trekt.

Je hebt last van paranormale activiteit, en dan?

Signalen van paranormale activiteit vinden plaats als de geest zelf je iets wil vertellen óf als je onderbewuste je wil waarschuwen middels een signaal als stank ruiken bijvoorbeeld. In beide gevallen, maar vooral bij de laatste is het belangrijk proberen te achterhalen wat er speelt. Anders blijf je bijvoorbeeld maar moe, somber of bang. En dat beïnvloedt een dagelijks leven in vervelende zin.

Dingen die je zelf al kunt doen is proberen de klopgeest of overledene weg te halen met salie. Lukt dat, dan was de energie niet al te sterk en is de activiteit weg.

Je kunt ook aan je de geest zelf proberen te vragen op liefdevolle maar duidelijke manier of hij weg wil gaan. Waarom ik zeg liefdevol, is omdat als je last hebt van een onschuldige geest, hij vaak wel wil luisteren als je maar netjes met hem praat zoals je met een mens ook doet.

Lukt bovenstaande niet, vraag dan je gids om hulp om de activiteit weg te halen. Soms heb je een handje extra nodig.

Als dat niet lukt, vraag dan of je gids het tijdelijk wil laten opmerken dat de activiteit weg kan. In geval van tijdelijk of helemaal niet slagen, zijn er vaak 1 of 3 zaken aan de hand: er mag iets weggehaald worden, zoals een hardnekkige demoon. Of je mag leren omgaan met de activiteit door je gaven in controle en weer in balans te krijgen. En wellicht wil de desbetreffende entiteit wel iets belangrijks zeggen tegen je.

Je kunt altijd een reactie achterlaten als je hulp nodig hebt bij paranormale activiteit.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

6 thoughts on “Paranormale activiteit (geesten) herkennen en oplossen

 1. Anouschka says:

  Hey Hey,

  Ik hoor sinds 7 jaar geleden nu stemmen sommige positieve en sommige negatief,
  De lichten flikkeren soms ik heb hoofdpijn en mijn man heeft de laatste tijd schouder pijn ze zwijgen geen minuut al voor 7jaar 24 u op 24u

  Wat kan ik hier aan doen wij willen zo graag rust en nu er een kindje komt wil ik ze zeker weg nu

  • Desiree says:

   Dag lieve Anouschka, dank je wel voor het bericht. Wat apart zeg! Wat moet dat soms schrikken zijn. Er is inderdaad duidelijk sprake van wat activiteit. Kan je ook iets met dit artikel? http://witte-wolf.nl/2021/02/05/oorsprong-boze-stemmen-in-hoofd Daarin staat uitgelegd waar stemmen vandaan komen. Lees hem gerust door en stel je vragen erover. Of plan een reading met mij zodat we kunnen achterhalen waar de stemmen vandaan komen als je dat fijn vindt. Zodat we een aanpak kunnen uitvoeren. Ik hoor natuurlijk je reactie graag weer. Groetjes, Desiree

 2. Nancy says:

  My. Kameraad hoort geluiden in zyn huis 🏡

 3. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa says:

  ik hoorde voetstappen van mijn overledn hond

 4. Cristel says:

  TOEN IK JONG WAS EN HET VERKEERDE PAD OPLIEP? RIEP een kennis, luidt op sraat in frans,,,,tu n”aurais jamais quecque tu voudrais dan ta vie,,,,het achtervolgt me nu 25j,,,waaronder mij kinderwens afgenomen werd, 1van mn 2ling werd verstikt,,,mn andere partner misbrikte onze kinderen sexueel,,mijn broer mn dochter,,,elke relatie w<aar goede match is wordt geblokkeert,,,,etc,,,zo erg dat ik als veteraanse genaamd werd,,,,en nu lichamelijk ziek ben,bij nierfunctie uitgeput,,schildklier te hoog, kortadimig, ,patientenrecten werden onlans geschonden,,,in juli flasbacks na 17j verdringen, hoe ik mn zoontje en alles zag,hoore automatich opgeslagen werden,,,ik stond bevroren, , geen dokter en in shok ondervraagt geweest,,?,ondertussen 56j maar i ben uitgeput van haar demon

  • Desiree says:

   Goedemorgen Cristel. Wat ontzettend heftig om te lezen. Ik leef mee. Het klinkt helemaal als een ontwensing. En die kunnen heel erg voelen en uitwerken als zwarte magie. Wat vreselijk. Hoe gaat het met je nu of wat zou je me willen vragen? Hartelijke groet, Desiree

LEAVE A COMMENT