Kunnen baby’s geesten zien? 5 betrouwbare kenmerken!

Kunnen baby's geesten zien

Er is veel bekend over geesten waarnemen. Dit komt voornamelijk door helderziende waarnemingen. Waarnemingen gebeuren echter ook op andere manieren. Zo kan een mens ook geesten alleen voelen, horen, ruiken of een combinatie. Een mens begrijpt dat vaak redelijk bewust: hij weet dan dat hij iets opmerkt dat er normaal gesproken stukken minder is. Maar hoe zit het dan met baby’s? Vandaag bespreek ik: kunnen baby’s geesten zien?

Voordat ik dat doe moet ik nog heel even uitwijken naar: wat is een geest? Een geest bestaat uit 1 van de volgende onderwerpen:

– De bekendste: (geliefde) overledenen. Mensen die zijn heengegaan maar nog ronddolen of begeleiden;

Gidsen en engelen: mensen die we niet vanuit dit leven maar een vorig leven hebben gekend die ons begeleiden;

– Zielloze geesten: dit zijn meestal donkere energieën met handen en voeten.

Een baby kan ze allemaal waarnemen. Zo weet je meteen of er thuis ook geesten zijn. Ik leer vandaag aan jou hoe een baby zich dan gedraagt en hoe je het kunt polsen.

Levensfases: vanaf kunnen baby’s geesten zien

Baby’s worden geboren met een schone lei. Of toch niet? Wanneer een ziel reïncarneert in een nieuwe baby, is het lichaam en de bewuste gedachtes nieuw, maar de stempels op de ziel niet. Het karakter is er al. Daarom zijn er baby’s al veel verschillen te zien: ondernemende baby’s, huilbaby’s, baby’s die veel slapen, etc.. Dat komt voor een groot deel uit vorige levens. Door alle (vorige) levens wordt een ziel gevormd. Het maakt trauma’s mee, leert mooie dingen ontdekken, alles. Met die kennis reïncarneert hij dan opnieuw. Daarom zijn sommige baby’s geboren met helderziendheid of een andere gave. Met welke gave hangt af van wat hij dit leven wil leren, wat hem al gevormd heeft, maar ook wat de omgeving van dit leven hem kan leren. En daar dan een samenwerking tussen.

Een baby heeft nog geen verantwoordelijkheden en kan nog weinig onthouden. Hij doet vrijwel alles intuïtief. Daarom ziet een baby veel geesten. Hij heeft er simpelweg tijd voor.

En kunnen kinderen en volwassenen geesten zien?

Wanneer de baby opgroeit, gaat praten en bewuster handelen en dus een peuter en kleuter wordt, ongeveer t/m de basisschool, blijft hij intuïtief. Kinderen hebben simpelweg iets minder verantwoordelijkheden dan mensen en er nog steeds ruimte voor. Daarom zien kinderen veel geesten in hun kindertijd. Je gaat dan merken dat je kind echt paranormaal begaafd is.

Maar op een gegeven moment eindigt die kindertijd en is het tijd om volwassen te worden. Hier gebeuren altijd 1 van de 2 dingen: het kind (en de les en het karakter en de omgeving) kiest om de gaven vast te houden. Dan staat een periode heldervoelen bovenaan dan weer helderhoren, afhankelijk van wat de huidige omgeving hem kan leren. En dat in samenwerking met de verantwoordelijkheden. Of het kind laat de gave los. En focust alleen op het stuk rationeel. Ook dat is natuurlijk prima.

Hoe kunnen baby’s geesten zien? 2 duidelijke herkenningspunten:

Als een baby geesten ziet, dan betekent dit eigenlijk dat de hij prikkels oppikt. Deze prikkels zíjn er. Alleen heeft de baby in combinatie met het stuk levensles, karakter en dus gave, er tijd voor om ze waar te nemen. En wat zijn prikkels? Dat is informatie. Een onzichtbare geest is er en is dus informatie en dus een prikkel. Dit zijn 5 makkelijke punten waaraan je herkent dat je baby een geest waarneemt:

– de baby slaat plotseling om in humeur en je weet dat het geen (honger, ongemak of slaap is). Het kan heel goed zijn dat hij dan het humeur van de aanwezige geest spiegelt. Let op: dit zijn meestal geen gidsen en engelen. Deze bedoelen namelijk alleen maar goed. Een overledene bedoelt ook goed, maar heeft minder controle over de emoties afschermen voor de baby. Wat je kunt doen, is bijhouden wanneer dit gebeurt. Is het alleen in een bepaalde ruimte? Dan is het vaak een geest dat alleen daar verblijft of een ruimte met zware energie door bijvoorbeeld veelvoudig ruzie van vorige bewoners. Het kan natuurlijk ook een vervelende entiteit zijn. Dit herken je vaak aan dat de baby niet een beetje omslaat maar heel erg. Vaak gepaard ook met woede;

– de kleine staart vaak naar bepaalde plekken in het huis, alsof iets tegen hem praat of beweegt. Hij heeft eerst focus voor jou omdat je tegen hem praat of voor hem zingt. En vervolgens alsof iemand anders een geluid maakt, kijkt hij naar een andere plek. Dat is meestal een geest. Afhankelijk van de reactie van de baby, kan het gaan om zoveel vervelende entiteit als lieve overledenen en engelen.

3 andere bijzondere signalen

– de baby is geen allemans vriend. Baby’s met gaves zijn erg fijngevoelig. Ze voelen van alles bij de persoon die in hun buurt is. Van hun karma uit vorige levens tot intentie in dit leven tot blokkades. Dit maakt dat baby’s ook hun eventuele geesten kunnen zien. Dit zorgt dat de baby selectief gezelschap wil;

– de baby is onrustig ‘s nachts. Ook dit kan te verklaren zijn doordat de energie in die ruimte niet fijn is. Of omdat er dus aanwezigheid is. Test simpelweg eens uit hoe de baby zich voelt en hoe hij slaapt in een andere ruimte. Dan kun je altijd beslissen om de ruimte met salie te reinigen. Maar wat ook wil helpen is: een baby kan ook veel prikkels vasthouden gedurende een dag. Ga er dan eens even (extra) met een washandje langs om hem schoon te maken qua energie;

snap je eigenlijk gewoon niets van de buien van je baby? Het komt ongelofelijk vaak door hun reactie op tweedehands spullen. Ga maar na: aan tweedehands spullen plakken natuurlijk tonnen prikkels van hun vorige eigenaren. Als dit eigenaren waren met zware energie of zelfs donkere entiteit bij zich om wat voor reden dan ook, dan pikt je kind dit op. Test het gewoon eens uit door je kind de ene dag in tweedehands kleren te plaatsen in een tweedehands bed met tweedehands knuffels en de andere dag hem of haar te omringen met nieuwe spullen.

Hulp

Weet je niet wat je baby ziet? Je kunt in de spiegel ook altijd kijken of je geesten ziet! Dat is namelijk makkelijker dan zonder spiegel. Hoewel de laatste 2 à 3 punten niet puur over geesten gingen, geeft het wel een indicatie voor de gevoeligheid van de baby. En als een baby zich zo gevoelig gedraagt, dan pikt hij eigenlijk vanzelfsprekend ook geesten op. Dieren kunnen overigens ook geesten zien!

Heb jij wel eens gemerkt of jouw baby geesten kan zien? Wil je graag een oplossing voor de baby en zijn eventuele angsten, buien of wil je gewoon zeker weten dat hij zich goed voelt? Je kunt altijd een reactie achterlaten. Lees ook eens of kinderen ook nog steeds geesten kunnen zien!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Kunnen baby’s geesten zien? 5 betrouwbare kenmerken!”