Hoe herken je het boze oog?

hoe herken je hete boze oog

Hoe herken je het boze oog? Het boze oog is 1 van de vele soorten magie/ donkere energie dat men kan ontvangen van mensen. Het boze oog wordt meestal niet met ritueel gestuurd. En magie dat men in huis heeft of magie via eten en drinken dat wordt wel bijna allemaal met ritueel gedaan. Het boze oog zou je voorzichtig kunnen beschrijven als een golf van kortdurende heftige energie uit iemand anders eigen onvrede. Lees snel verder betreft: hoe herken je het boze oog?

Het boze oog ontvangen

Er zijn verschillende mensen die het boze oog (per ongeluk) kunnen sturen naar anderen. Verderop lees je welke mensen dit zijn. Want niet elk jaloers iemand kan ook werkelijk boze oog aanrichten. Maar niet iedereen ontvangt boze oog op dezelfde manier. Hoe je het boze oog herkent, verschilt dus ontzettend per persoon. Dat ligt aan de volgende 2 redenen:

Iedereen ontvangt boze oog op een andere manier. Dat hangt af van het volgende: je levensles (is het de bedoeling dat je dit leven leert van boze oog?). Maar ook een stukje karma en ook erfelijkheid/ zwakke punten. Boze oog kan van alles aanrichten: van onrustige huid tot financiële problemen. Maar dat gebeurt niet zomaar. Je moet hier al kwetsbaar op zijn, wil dit lukken. Dus ben je al impulsief? Dan komen financiële problemen door boze oog een stuk sneller. Maar heb jij en je familie allemaal een super gave huid? Dan kan boze oog weinig aanrichten op de onrustige huid. Hij zal dan op andere gebieden pakken;

-Om even terug te komen op het stuk levensles: de meeste mensen die mogen/ moeten leren van het boze oog zullen dus ook in hun leven te maken krijgen met mensen die het boze oog geven. Meestal zijn ze dan ook hooggevoelig. Ik geloof namelijk dat als je niet hooggevoelig bent, boze oog je ook heel weinig doet. Jaloezie komt niet bij iedereen aan. Dat ligt er net aan hoe empathisch je bent.

En boze ogen geven

Niet iedereen kan boze oog geven. Want je bent wel vaker met jaloerse mensen of je bent eenmaal gewoon een sterke speler. Ik geloof erin dat je dat alleen kan geven als je zelf erg, erg ontevreden bent óf een vloek op je hebt waardoor je andere mensen (tijdelijk vervloekt). Kortom: om boze oog te kunnen geven moet je zelf een heleboel negatieve energie hebben om te zenden. Bekijk gauw de video! De eerste is in het Nederlands. De tweede in het Engels.

Nederlands: wie kan er het boze oog geven?

Engels: alles over het boze oog

Hoe herken je het boze oog?

Boze oog heeft een aantal typische kenmerken. Hieronder volgt een uitgebreide uitleg:

-Wellicht de bekendste, is: nadat je samen hebt gegeten met iemand je erg misselijk wordt of zelfs moet overgeven. Je herkent dit vooral aan als je vaker samen eet, en dus vaker deze symptomen krijgt. Dat komt omdat de persoon met wie je eet dan bijvoorbeeld sowieso al jaloers is en wanneer je samen eet, komt er een golf van jaloezie in je maag terecht;

-Een ander symptoom is steeds nadat je met iemand contact hebt gehad, je een periode van pech meemaakt. Je kunt denken aan toevallig elke keer een boete of andere extra korte geldproblemen krijgen. Of elke keer als je iemand ziet puisten krijgen. Wederom gaat het om het patroon opsporen om erachter te komen wat er speelt;

Let op: dit zijn 2 voorbeelden van kortdurende vormen van boze oog. Maar je hebt ze ook op langere termijn. Dat ligt aan de hardnekkigheid van het boze oog of de frequentie betreft het omgaan met de persoon die dit aan je geeft. Wanneer je te maken hebt met langere termijn boze ogen, dan zul je zien dat je in plaats van overgeven bijvoorbeeld het prikkelbare darmsyndroom krijgt of zul je merken dat je in plaats van even puisten hebben overslaat naar altijd een onrustige huid hebben of permanente geldproblemen in plaats van tijdelijke boetes.

-Tenslotte zijn er ook veel kleine tekens/ symptomen die wijzen op boze oog kúnnen krijgen van iemand, maar het nog niet krijgen. Dit is bijvoorbeeld heel specifiek ‘haren in je eten‘ krijgen omdat dit slaat op het stukje ‘in je maag’. En dat bij boze oog je wimpers verder uit elkaar staan, omdat dit slaat op ogen.

Wat kun je er zelf vast aan doen?

Er zijn een aantal makkelijke dingen die je kunt doen om kortdurende boze oog te verwijderen:

-Je kunt als huis-tuin-en-keukenmiddel nummer 1 douchen met blauwsel. Wanneer je te maken hebt met kortdurende boze oog en dus veel naar de wc moeten, is er boze oog meegekomen tijdens je eten en drinken. Het is al aan het weggaan doordat je veel naar de wc moet, maar je kunt het versnellen met het douchen of drinken van blauw;

-Je kunt een object als deze bij je houden die de invloeden van boze oog remt:

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Hoe herken je het boze oog?”