Familiekarma en familievloeken begrijpen en laten verbreken

familiekarma

Wat is familiekarma?

Veel mensen zijn al welbekend met de termen voodoo, zwarte magie, vloeken etc.. Deze soorten donkere energie komen in vele vormen. In het kort heb je 5 zaken waar iemand last van kan hebben, 1 daarvan familiekarma zijnde:

-Je kunt last hebben van zwarte magie in huis. Omdat iemand daar woont, slaapt en hoort te ontspannen, wordt dit vaak met voodoo belaagd als iemand een ander pijn wil doen. Daarbij hoopt de aanstichter dat door iemand nog wel lichtpuntjes te geven (buitenshuis), de voodoo niet ontdekt wordt;

-Je kunt ook last hebben van zwarte magie óp of ín je. Dat wordt toegediend met een drankje of poedertje op de grond bijvoorbeeld, of op afstand gestuurd;

-Dan heb je vloeken. Dit is ook voodoo, maar dan in de vorm van een vloek en geen magie. Een vloek wordt gestuurd naar iemands handelen en magie op iemands aantrekken. Kort gezegd zeg je met een vloek de verkeerde dingen op je sollicitatie en zorgt magie er in tegenstelling tot voor dat de werkgever een verkeerd beeld van je krijgt. Sommige van deze vloeken zijn overdraagbaar op de familielijn. Dan krijg het kind van degene die vervloekt is ook de vloek. Dat noem je ook wel een familievloek;

-Je kunt last hebben van jaloezie, boze oog en ontwensingen. Dit zijn ook vloeken. Maar deze vloeken worden niet bewust en met ritueel gestuurd. Dit hecht gewoon aan je als je een open aura hebt en te maken hebt met vervelende mensen. Ze kunnen wel voelen als een echt gestuurde vloek.

-En dan heb je tenslotte familiekarma. Wat is dit?

Het verschil tussen familievloeken en -karma

Duidelijk is nu wat familievloeken zijn. Een familievloek is voodoo dat je hebt gekregen vanaf je geboorte door een (voor)ouder omdat hij vervloekt raakte door iemand. Uit jaloezie of wraak of soms zelfs door pech door bijvoorbeeld over spooklocatie te zijn heengelopen. En nu heb je dezelfde klachten als je (voor)ouder. Een uitzondering is trouwens als iemand naar jóu een familievloek heeft gestuurd. Dan ben jij die ‘voorouder’ die kinderen krijgt met vloeken.

Wat is dan familiekarma? Het klinkt erg als een familievloek. Dat komt omdat het dat ook enigszins is. Wanneer je slechte dingen doet. En helemaal uit eigen wil (want daar wordt echt wel rekening mee gehouden), dan krijg je karma. Soms wordt deze karma een vloek op je en kan het dus ook een familievloek worden waardoor het je familielijn gaat lastigvallen. Of heeft een voorouder slechte dingen gedaan, waardoor jij de karma nu draagt.

En wat bedoel ik met slechte dingen? Denk dan vooral aan groots stelen, iemand iets aandoen of zelf zwarte magie doen.

Hoe verbreek ik een familievloek- /karma?

Wat kan familiekarma aanrichten?

Uiteraard beschreef ik al summier dat deze karma de symptomen van een vloek heeft. Dat betekent dat je deze als volgt kunt herkennen:

Je ziet een punt waarop de familiaire karma is begonnen: namelijk toen je zelf iets deed wat niet zo handig was, óf vanaf je geboorte. En geen uitzonderingen. Dan wordt het een andere soort voodoo. Tenzij je je karma niet hebt opgemerkt vanaf geboorte, maar pas later begon te storen;

-Zoals ik beschreef word je handelen beïnvloed. Dat betekent dat je dingen onhandig aanpakt. Je kunt dit soms ook voelen aan je tong of handen. Ze tintelen of voelen niet helemaal als van jou;

-Veel mensen die een vloek op zich hebben geven aan zich onzichtbaar te voelen of nodeloos constant in het middelpunt te staan. Dat ligt net hoe de vloek zich heeft ontpopt;

-En uiteraard gaat niet echt iets je voor de wind en voelt alles als hard werken. Dat verschilt ook met magie. Want je moet met een vloek hard werken om iets te laten slagen en dan lúkt het je ook. Bij magie gebeuren er steeds dingen óm je heen, waardoor hard werken ook niet heel veel zin heeft. Wat bij magie meer zin heeft is mindful leven zodat je de energie die van jou is goed invult.

Wat als je deze karma vermoedt?

Je kunt me altijd vragen in reading te laten meekijken naar wat er precies bij je speelt wanneer je blokkades voelt in je leven. Het kan zomaar deze karma zijn, maar ook iets dat erg op lijkt, zoals iets in huis waardoor je net als hierbij, ook controle verlies ervaart.

Vermoed je zelf dat je karma of familiekarma op je hebt afgeroepen? Dat is altijd een pijnlijk besefmoment. En dan gaat een verdrijving ook niet het gewenste effect geven. Je mag er namelijk eerst nog van leren.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Familiekarma en familievloeken begrijpen en laten verbreken”