Het engel getal 1212, 12:12

het engel getal 1212

Meestergetallen en dubbele getallen

Vandaag bespreken we het specifieke dubbele getal (engel getal): 1212. Voorheen is al uitgebreid geschreven over het ontstaan van engelengetallen en wat over in het algemeen inhouden. Samengevat betekent het het veelvoudig zien van dubbele getallen. Dit houdt in dat je vaak 2, zelfs 3 dezelfde getallen achter elkaar ziet, zoals op de klok, waar 12:12 natuurlijk wel wat van afwijkt. Mensen denken bij engelen getallen dus eerder aan 222 op kentekens, verkeersborden of in de mobiel. Velen geloven erin dat dit seintjes zijn van het universum, de engelen, gidsen of overledene. Maar 1212 is ook een engel getal! Een dubbele.

Meestergetallen worden vaak laten zien door het universum. Ze geven een richtlijn, boodschap of waarschuwing. Bij richtlijn kun je denken aan een volgende stap in het leven. Een boodschap betekent vaak iets aardigs dat een entiteit zoals overledene wil zeggen tegen je. Bij waarschuwing kun je denken aan iets in jezelf of iets buiten jezelf. Vaak geeft de plek waar je het engel getal ziet iets prijs over de inhoud achter de boodschap.

Mensen die veelvoudig 1212 zien tot op het punt dat het bijna ironisch wordt en dat ze zich afvragen of ze het zelf opkomen, zoeken vaak de boodschap achter 1212. Die ga ik vandaag geven! In dit artikel bespreken we het specifieke engel getal 12:12. Want ook dubbele getallen vallen onder engelen getallen.

Niet iedereen ziet trouwens zijn hele leven lang maar engelen getallen. Dat ligt aan een aantal belangrijke kernpunten. Dat wordt ook in het artikel doorgenomen.

Het engel getal 1212

12:12, bijvoorbeeld op de klok afgerond 10 over 12, zie ik persoonlijk als een mengeling van 2 getallen. Dit bevat de 1, 2, maar ook de 3, opgeteld. In het eerder artikel over de betekenissen van de individuele getallen heb ik beschreven dat 1 staat voor start en nieuwe richting. 2 voor liefde. en 3 voor driehoek.

Dat is ook precies wat 1212 mijns inziens wil zeggen. Dat is mijn zienswijze erop. Een nieuwe richting in de liefde en een complete driehoek staat voor puzzelstukjes die op zijn plek vallen. Je mag actie ondernemen, dat vertelt de 1. Zonder actie gebeurt er niets, dus vergeet niet altijd op een gebalanceerde manier achter je doel aan te gaan. De 2 staat voor liefde. Tussen jou en je partner of tussen jou en iemand anders. Jullie 2 worden 1. Je kunt ook denken aan je kind of een vriendschap dat veel voor je betekent. De 3 staat voor goede afloop: eenheid. Lichaam, ziel en geest worden 1.

Dit kan 1212 betekenen:

-Onderdrukte oudergevoelens onderzoeken;

-Keuzes durven maken betreft vriendschap en relaties;

-Langlopende en energievretende vraagstukken uitpluizen en dan met name de stukken over mensen die jij liefhebt of jou liefhebben;

-Je kern weer vinden en vanuit daar gaan werken;

-Minder luisteren naar andere mensen en meer naar jezelf en je gidsen.

Samengevat jezelf in balans brengen door aan de slag te gaan zodat alles vanuit daar automatisch gaat lopen.

Als je eenmaal begonnen bent met de verandering, zal  het opvallen van de cijfers meer verdwijnen. Je hebt de boodschap dan begrepen. Dat is trouwens meteen 1 van de redenen waarom mensen in periodes engelen getallen zien en niet constant.

Perioden van engelen getallen zien

Engelen getallen zien valt onder helderzien. Je neemt de getallen waar met je zicht. Je bent al helderziend als je aura’s ziet, geesten ziet, veel droomt, door mensen heen ziet of 1 van ze. Ben je dus helderziende, dan zie je sneller meestergetallen. Maar niet iedereen is zijn hele leven even helderziend. Soms gaat een gave uit en aan, afhankelijk van de gave die nu past bij de periode van je leven. Sommige gaven blijven wel voor altijd, maar sommige wisselen.

Soms beslist het universum dat het even genoeg is met de engelen getallen. Dit kunnen ze doen omdat je de boodschap niet voldoende opmerkt of toepast. Ze kunnen het ook doen omdat er simpelweg een andere boodschap moet worden gegeven aan jou dan voorheen. Ze kiezen dan voor een andere methode dan engelen getallen. Het ligt aan de haast van de boodschap. De haast maakt uit of ze iets grijpen dat je gewend bent (meestergetallen zien) of juist met een boodschap je andere gaven willen stimuleren. Dan zie je even geen getallen meer.

Soms geven geliefde overledenen boodschappen via engelen getallen. Op het moment van 1212, bijvoorbeeld het tijdstip, trekken ze je aandacht naar de klok. Dat gaat heel ongemerkt, maar toch goed genoeg. Soms is een overledene de tekens geven simpelweg zat en zoekt hij andere manieren van tekens. Zo blijft het voor hem leuk. Of hij heeft gezegd wat hij zeggen wou.

Mensen die trouwens tenslotte niets met het spirituele hebben kunnen ook prima dubbele getallen wel en niet zien. Het universum geeft tekens. Dat staat vast. Maar ze dwingen een mens niet daarin te geloven. Maar soms stopt het universum even met tekens geven. Juist in de hoop dat dat op gaat vallen na het lange tijd zien van dubbele getallen. Mensen die niet per se paranormaal zijn kunnen dus ook gewoon het engel getal 12:12 zien.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Het engel getal 1212, 12:12”