Engelengetal 1 en 11 of 11:11

het engelengetal 1 en 11

Vandaag bespreken we het populaire onderwerp: engelengetallen zien. Er is echt al heel veel geschreven over deze getallen, ook wel meestergetallen en dubbele getallen genoemd. Heel veel mensen zien deze getallen werkelijk overal. Op de klok, op kentekens, op hun mobiel, op een tijdstip van een ontvangen bericht. Iedereen heeft zich wel eens afgevraagd of ze er teveel naar zoeken of dat er echt iets gezegd wordt. En wat betekent het getal eigenlijk? Betekent de 1 echt iets? Of staat het symbool voor iets. Is deze symboliek te vinden op internet of is het eerder persoonlijk iets voor jou? Is het iemands verjaardag of een belangrijke datum in de toekomst? Laten we in dit artikel goed kijken naar het begrijpen van engelengetallen en dan vooral het engelengetal 1 en 11.

Engel getallen en dubbele getallen zien

Eerder is al uitgebreid geschreven over het opmerken van dubbele getallen en wat deze over in het algemeen inhouden. Deze meestergetallen houden in dat je vaak meerdere getallen achter elkaar ziet, zoals op een klok. Dit wijkt dan af van een dubbel getal, denk namelijk maar aan 12:12 maar toch is dit ook een engelengetal. Het engelgetal 1, 11, 111 of 11:11 is eigenlijk wel extra bijzonder. Dat kan namelijk oplopen tot wel 4 dezelfde getallen! Dat maakt het enigszins schaars.

Mensen denken dat meestergetallen signalen zijn vanuit het universum. Daar ben ik het wel mee eens. Het universum en dan bestaande uit engelen, overledenen, gidsen, je onderbewuste, etc.. Vaak zijn dit uiteenlopende dingen. Soms zijn de getallen gewoon leuk bedoeld, zoals dat de getallen die je steeds ziet eigenlijk een datum inhouden en die dag gebeurt jou wat goeds. Dan kun je, zeker als je ze al maanden van te voren bijvoorbeeld ziet, wel gefrustreerd raken in je zoektocht. Soms betekent het natuurlijk ook dat er iets slechts kan gebeuren op die dag. Gelukkig komt dit minder vaak voor, want dan krijg je mogelijk een negatieve associatie met het universum. Tenzij het bedoeld was om je voor te bereiden.

Een enkele keer is een engelgetal zien iets persoonlijks. Dat het getal iets is van jou of specifiek ergens voor staat. En heel vaak betekenen de getallen een richtlijn of antwoord waar je naar zocht. Dan hoef je maar te Googlen en je hebt het.

Een heel enkele keer, tenslotte, zien mensen zomaar engelengetallen. Zo gaan ze, hoopt het universum, op zoek naar het spirituele.

Mensen die veelvoudig 1, 11, 111 en 11:11 zien, zoeken vaak de boodschap hierachter. Dat zou ik ook doen. Daarom zal ik die vandaag geven!

Het engelengetal 1 en 11

11:11, elf over elf, zie ik persoonlijk als een mengeling van 2 getallen. Het bevat de 1, maar opgeteld ook de 4. In het eerder artikel over de betekenissen van de individuele getallen heb ik beschreven dat 1 staat voor start en nieuwe richting. 4 staat voor gezin. Dat is ook precies wat naar mijn mening 1111 wil zeggen: een nieuwe richting in het gezin. Gaat het wel goed met iedereen? Worden er mooie triomfen gehaald? Je mag actie ondernemen, dat vertelt de 1. Zonder actie gebeurt er niets, dus vergeet niet altijd op een gebalanceerde manier achter je doel aan te gaan. Maar toch kan het heel vaak ook actie in het gezin of vanuit een ander gezinslid betekenen. Wees daar ook alert op.

Dit kan 1 verder betekenen:

-Onderdrukte oudergevoelens onderzoeken;

-Overgaan tot actie;

-Evalueren van je huidige leven;

-Je kern weer vinden en vanuit daar gaan werken;

-Uit de automatische piloot stappen;

-Minder luisteren naar andere mensen en meer naar jezelf en je gidsen.

Samengevat jezelf in balans brengen door aan de slag te gaan zodat alles vanuit daar automatisch gaat lopen.

In de 11 staat overigens ook de 2 verstopt. Dat staat ook weer voor liefde. Vaak een nieuwe start in de liefde, al betekent dat soms dus ook beëindiging.

Als je eenmaal begonnen bent met de verandering, zal  het opvallen van de cijfers meer verdwijnen. Je hebt de boodschap dan begrepen. Dat is trouwens meteen 1 van de redenen waarom mensen in periodes engelen getallen zien en niet constant.

Uitzonderingen op veelvuldig dezelfde getallen zien

Natuurlijk gaf ik door het artikel heen al eerder aan dat 1 niet altijd de standaard betekenis van 1 is. Dat is ook echt zo. Ik zal je wat voorbeelden geven:

-Je kan eens kijken naar mensen hun verjaardagen. Hebben mensen of jijzelf een toevallige verjaardag? Zoals 1 november, 11 november, 1 januari, etc.? Dan kan het teken op die persoon slaan;

-Kijk ook naar datums. Misschien gaat er nog iets gebeuren, maar misschien is er op een bepaalde datum al iets gebeurd. Iets waar je last van hebt of misschien moet je juist doorpakken. Heb je een droom gehad die datum?;

-Waar zie je het engelengetal 1 of 11 het meest en duidelijkst? Als het altijd alleen maar op bonnetjes of supermarkten is, ligt daar dus iets. Misschien iets makkelijks zoals dat je teveel geld uitgeeft. Misschien iets moeilijkers, zoals een verwijzing naar je voedselallergieën.

Je kunt altijd als je er nog niet uitkomt, het ook simpelweg vragen in een droom.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Engelengetal 1 en 11 of 11:11”