Mensen vanuit je vorige levens herkennen

herkennen

Sommigen willen graag weten over vorige levens. En ook hoe je andere mensen vanuit een vorig leven kunt herkennen.Door de vorige levens heen houd jij ongeveer hetzelfde karakter waaraan anderen je herkennen

Dat is deel één. Vaak herken je iemand vanuit jouw vorig leven puur omdat je het karakter van diegene herkent. Dat gaat dus best intuïtief allemaal. Denk maar aan bepaalde mensen die je voor de eerste keer heb ontmoet. Bij de één kon je meteen je levensverhaal kwijt en de ander mag je tot de dag van vandaag nog steeds niet helemaal. Natuurlijk ligt dit aan jullie karakter, maar het zo snel vertrouwen van elkaar gaat meestal dieper dan dat. Jullie hebben dan aangevoeld dat jullie elkaar al kennen. Wat jullie onderbewuste dan doet is de band weer ‘gewoon’ oppakken.

Tip: Als je iemand steeds maar niet kan peilen is de kans groter dat je deze persoon in je vorig leven nog niet hebt gekend.


Wil je een cursus doen over het ontdekken en herbeleven van je vorig levens tijdens een regressie (hypnose)? Klik op onderstaande afbeelding om deze in te zien!

ontdek je vorig leven

Door de vorige levens heen houd jij een paar van jouw lichamelijke kenmerken

En de meeste mensen herkennen jou hieraan! Zoals ogen, handen, oren, haarkleur, etc.. Erg interessant om over na te denken voor jezelf. Het is niet per se wat jij het mooist vindt aan jezelf. Er is ook niet een standaard aantal voor. Het is een lichaamsdeel dat jou gewoon kenmerkt. Wist je dat je gids vaak ook een bekende uit een vorig leven is? Dat is omdat je die ook onbewust herkent en daardoor vertrouwt.

 

Anderen herkennen

Ook jij herkent onbewust anderen hieraan. Denk er maar over na: als jij een band (of het nou een haat- of liefdesverhouding was) en je hebt veel of intensief tijd met diegene gespendeerd, dan is het eigenlijk niet meer dan logisch dat jij door het zien van datzelfde uiterlijke kenmerk de ander weer herkent.

Heb jij iets waar je steeds naar staart bij je partner of kind? Iets dat je zo leuk en opvallend of schattig vindt? Zoals de oren of de ogen. Dat zijn dan vaak dingen die je extra leuk vindt omdat je die ander erdoor herkent, uiterlijk gezien. Dit zijn tekenen van vorige levens herkennen!

Bij mij zijn het mijn ogen en handen. Wat vermoed jij over jezelf hoe anderen jou herkennen? Of wil je daar eens achter komen? Laat gerust een reactie achter!

 

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “Mensen vanuit je vorige levens herkennen

LEAVE A COMMENT