Mensen vanuit je vorige levens herkennen

Sommigen willen graag weten over vorige levens. En ook hoe je andere mensen vanuit een vorig leven kunt herkennen.Door de vorige levens heen houd jij ongeveer hetzelfde karakter

Dat is deel één. Vaak herken je iemand vanuit jouw vorig leven puur omdat je het karakter van diegene herkent. Dat gaat dus best intuïtief allemaal. Denk maar aan bepaalde mensen die je voor de eerste keer heb ontmoet. Bij de één kon je meteen je levensverhaal kwijt en de ander mag je tot de dag van vandaag nog steeds niet helemaal. Natuurlijk ligt dit aan jullie karakter, maar het zo snel vertrouwen van elkaar gaat meestal dieper dan dat. Jullie hebben dan aangevoeld dat jullie elkaar al kennen. Wat jullie onderbewuste dan doet is de band weer ‘gewoon’ oppakken.

Tip: Als je iemand steeds maar niet kan peilen is de kans groter dat je deze persoon in je vorig leven nog niet hebt gekend.Door de vorige levens heen houd jij een paar van jouw lichamelijke kenmerken

En anderen herkennen jou hieraan! Zoals ogen, handen, oren, haarkleur, etc.. Erg interessant om over na te denken voor jezelf. Het is niet per se wat jij het mooist vindt aan jezelf. Er is ook niet een standaard aantal voor. Het is een lichaamsdeel dat jou gewoon kenmerkt.

Ook jij herkent onbewust anderen hieraan. Denk er maar over na: als jij een band (of het nou een haat- of liefdesverhouding was) en je hebt veel of intensief tijd met diegene gespendeerd, dan is het eigenlijk niet meer dan logisch dat jij door het zien van datzelfde uiterlijke kenmerk de ander weer herkent.


Bij mij zijn het mijn ogen en handen. Wat vermoed jij over jezelf? Of wil je daar eens achterkomen? Neem gerust contact op!


Mis de nieuwsbrief niet!

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “Mensen vanuit je vorige levens herkennen

LEAVE A COMMENT