Hoe interpreteer je tekens via je je gave?

Hoe tekens

Veel mensen die zich verdiepen in de betekenis van tekens, weten soms even niet waar ze moeten beginnen. Zij krijgen in bepaalde situaties buikpijn en proberen te snappen wat die buikpijn hen probeert te vertellen. Veel mensen zoeken het op op internet en vinden verschillende betekenissen voor buikpijn. Eén van de voornaamste betekenissen kan zijn stress of plankenkoorts, maar misschien betekent het voor jou wel heel iets anders. Het ligt er namelijk helemaal aan hoe jouw onderbewuste met jou samenwerkt en wat hij je wil vertellen. Het onderbewuste laat zich namelijk vaak horen via jouw lichaam.

Hoe weet je wat jouw signaal/ tekens betekenen?

Om erachter te komen wat jouw teken betekent, hoef je niet moeilijk te denken! De kunst zit hem vaak al in het bijhouden. Houd bij wanneer je een veelvoorkomende klacht hebt en schrijf erbij wat je aan het doen was die dag. Later kun je verbanden zoeken. Het allerbelangrijkste is dat je je gevoel volgt. Als voor jou jeuk op je hand iets positiefs betekent en een ander beweert dat het juist altijd iets negatiefs betekent, kun je geneigd zijn met de ander hierin mee te gaan. Wat dan gebeurt is dat je situaties fout in begint te schatten!

Kun je jouw tekens met die van een ander vergelijken?

Natuurlijk wel! Je kunt er altijd van leren en je verdiepen in verschillende mogelijkheden in de wereld van de verschillende betekenissen van tekens. Gezien jouw onderbewuste weer anders is dan die van een ander, kan een signaal dus ook anders worden geïnterpreteerd. Voor de één betekent kippenvel dat een bepaalde situatie goed is en voor de ander dat ‘ie slecht is. Welke van, in dit voorbeeld, deze signalen voor jou geldt, ligt erg aan hoe jij kippenvel van kinds af aan al interpreteert. Wat voelt vertrouwt voor jou?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Hoe interpreteer je tekens via je je gave?”