Waarom je niks herinnert uit vorige levens

waarom je niks

Een ziel reïncarneert. Je leeft je leven met een lichaam en je leert levenslessen. Als je lichaam klaar is en het tijd is om te gaan, dan reïncarneert je ziel in een ander lichaam. Soms heb je nog wel een lange pauze als geest. Dan kun je evalueren of leren om als geest te bestaan. Eenmaal gereïncarneerd, herinner je je vorige levens meestal niet. In deze blog leg ik uit hoe het komt waarom je niks bewust herinnert.


Hoe herinnert iemand vorige levens? En waarom herinner jij je niks?

Vorige levens herinner je vaak onbewust. Meestal herken je ze door middel van het nagaan van onlogische dingen. Heb je bijvoorbeeld zomaar een angst voor water? Dan is er een grote kans dat jij of een dierbare verdronken is in een vorig leven. Heb je een bepaalde hekel aan of liefde voor mensen vanuit je omgeving? Dan is de kans groot dat je hier al een verleden mee hebt. Dit geldt ook voor plaatsen: iedereen kan wel een stad of land bedenken waar hij graag heen wil, ook al kan hij niet verklaren waarom. Vaak proberen mensen het wel te verklaren door bijvoorbeeld evenementen of mooie gebieden aan te wijzen, maar vaak zit er een vorig leven achter.

Kortom: door middel van angsten uit vorige levens herinneren, bepaalde gevoelens jegens andere mensen of het herkennen van bepaalde mensen of steden herinner jij je vorige levens.Tekens uit vorige levens

Maar er is meer!:

– Je kunt je vorig levens ook herinneren door lichamelijke tekens zoals moedervlekken. Vaak staan deze voor hoe je bent overleden of dat je een keer iets hebt meegemaakt met dat lichaamsdeel;
– Je kunt ook mensen herinneren uit vorige levens. Denk aan het gevoel hebben dat je iemand al veel langer kent dan werkelijk zo is. Zelfs je eigen kind kun je langer kennen!

Wil je een cursus doen over het ontdekken en herbeleven van je vorig levens (in hypnose/ regressie)? Klik op onderstaande afbeelding om deze in te zien!

ontdek je vorig leven

Waarom herinnert men de vorige levens niet bewust?

Ten eerste ben je als kind hartstikke jong. Als je dan al teveel herinnert uit vorige levens, is het te druk in het hoofd. En leef je niet meer in het nu. Zo heb je kans dat je niet meekomt met de wereld. En is reden 1 waarom je niks bewust herinnert. Je als kind weer herinneren wat je diepgewortelde angsten en voorliefdes zijn, komt vaak als eerst.

Sommigen herinneren ook niks omdat dat dit leven zo moet zijn. Een levensles. Zij moeten gewoon leren hoe het is om ‘nuchter’ te zijn of bijv. arts te zijn. En wat de voor- en nadelen daarvan zijn. Dat is reden 2.

Je kunt er iets van leren doordat je niks bewust herinnert! Ergens hoopt ‘boven’ natuurlijk bij een groep mensen dat zij drive vinden om meer te leren over hun vorige levens. Dat is namelijk hun les. Deze drive kan komen uit het feit dat deze mensen hun onlogische angsten willen overwinnen en vermoeden dat deze uit vorige levens komen, maar ook gewoon nieuwsgierig zijn naar het bestaan van ‘meer’. Wat vind jij van waarom je niks herinnert uit je vorige leven?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

3 thoughts on “Waarom je niks herinnert uit vorige levens

 1. Robert Paul Huijsing says:

  Ik geloof zeker dat het zo is.
  Ga door met dit mooie werk?
  Groet uit Suriname
  gr Paul

  • Desiree says:

   Dank je wel, Paul. Mooi dat ik je kan verblijden helemaal tot in Suriname!

   Groetjes, Desiree

LEAVE A COMMENT