Het grote reïncarnatie artikel

reïncarnatie

Wat is reïncarnatie?

Reïncarnatie betekent dat je na dit leven weer een volgend leven gaat leven. Veel mensen geloven dat als iemand sterft, deze persoon weer terugkomt in de familie. Ik respecteer dit geloof zeker. Echter denk ik dat dit alleen gebeurt wanneer het nodig is dat dit gebeurt. Omdat er lessen uit te halen zijn.
Reïncarnatie is mogelijk, omdat een ziel altijd blijft bestaan. Soms is een ziel uitgeleerd en dan kom je niet meer terug op aarde. Of het duurt lange tijd voordat je terugkomt. Een lichaam leen je. Wanneer iemand dus zwanger wordt, wordt aan het ongeboren kind dus een zieltje gekoppeld.
Je hebt dan ook nieuwe zielen en oude zielen. Nieuwe zielen zijn de reden dat de wereld steeds drukker en voller wordt. Oude zielen zijn te herkennen aan hun grote wijsheid en ervaring.Hoeveel tijd zit er tussen dit en het volgend leven?

Wat er gebeurt als je in dit leven overlijdt, hangt helemaal af van je afspraken met boven. Soms blijf je een tijdje een entiteit voordat je reïncarneert en kun je reizen, rondkijken bij je geliefden en dingen leren over de geestenwereld. Vervolgens ga je in overleg met boven of herinner je de afspraken die je eerder al heb gemaakt met het universum. Samen beslis je of nog een tijdje geest blijft, een gids wordt van iemand of weer naar een volgend leven gaat. Het volgende leven zal niet altijd in chronologische volgorde gebeuren. Je kunt ook een tijd terug reïncarneren, zoals in de middeleeuwen. Het ligt er net aan wat jouw ziel nog te leren heeft dat bepaalt hoe lang het duurt voordat je weer reïncarneert na de dood.Vorige levens

Als je kunt reïncarneren, betekent dit natuurlijk dat je ook een groot aantal vorig levens hebt. Dit kun je in dagelijks leven heel veel merken: zo komen je meeste onverklaarbare angsten, hobby’s en aangeboren talenten daar in zo’n 80% van de gevallen vandaan. Ook is grofweg meer dan 75% van de mensen die je nu kent, of het nou familie of collega’s zijn, bekenden uit een ander leven. Dit komt omdat je vaak samen in een zielengroep leeft en leert.Bonusinfo

Wist je dat je zelfs twee levens tegelijk kunt leven? Nee, dat is dan niet in je slaap, maar aangezien tijd niet bestaat kun jij soms flarden doorkrijgen van andere tijdperken waarin jij nu leeft. Zo hoeft een droom over een vriendin van je die opeens zwanger is (wat helemaal niet de realiteit is dit leven) niet altijd over dit, vorige of volgende levens te gaan, maar kan het net zo goed over een leven gaan dat op dit moment synchroon loopt met dit leven. Je droomt gewoon over een ander leven dat bijv. in het zelfde jaartal maar in een ander continent als deze plaatsvindt of in dezelfde vriendengroep is als waar jij je nu in bevindt. Zo heb je beter toegang tot het begrijpen van de situaties en dat is dus leerzaam. Hoewel dit een wat onvolgbaar iets lijkt, kun je het verklaren omdat je ziel gewoon zoveel tegelijk moet leren. Dat gaat wederom niet altijd chronologisch; het gaat erom dat je op de gekozen momenten uit de gekozen levens kan leren wat er te leren valt.

 

Trouwens nieuwsgierig naar het vorige en volgende leven? Gebruik deze pendelmat als hulpmiddel!

Pendelmat vorig leven actie

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “Het grote reïncarnatie artikel

LEAVE A COMMENT