Lichamelijke klachten vanuit het onderbewuste+ oplossing!

lichamelijk

Wil je weten waar jouw lichamelijke klachten vandaan komen en heb je de reguliere geneeswijzen al gehad? Vraag dan een intake of reading aan. 

Ik geloof er erg in dat jouw lichaam met emotionele of lichamelijke klachten reageert op iets dat jouw onderbewuste wil. Dit artikel richt zich vandaag op de lichamelijke klachten. Anders gezegd: je onderbewuste geeft het lichaam een seintje dat hij ergens pijn moet gaan doen. Vaak is dit voor het bewuste helemaal niet duidelijk; waarom ik me verdiept heb in hypnose. Hypnose bevordert samenwerking tussen het bewuste en onderbewuste. Hier zijn de klachten die ik in mijn eigen leven, dat van mijn naasten en in mijn praktijk allemaal heb gezien met mijn eigen interpretaties op basis van mijn heldervoelen.De kenmerken:

  • Pijn in je onderrug: Dit is een aparte, heb ik ondervonden. Pijn in je onderrug houdt vaak in dat mensen over je aan het roddelen zijn. Vooral als die pijn plots komt en weer gaat, indiceert dat het geroddel. Langere tijd klachten aan de onderrug houdt dus in dat veel mensen in je omgeving niet eerlijk met je bezig zijn en negatief over je denken of roddelen. Dit voel jij in je rug;
  • Pijn in je keel: Je uit je niet genoeg. Soms is dit moeilijk te geloven, want zelfs de grootste prater kan dus ‘chronisch’ keelpijn hebben. Ga eens na hoe diep jij jezelf uit. Praat je wel over wat je echt dwars zit? Heb je geen dingen weggestopt waar je liever nooit meer aan denkt en ook niet verwerkt vanuit je verleden? Of praat je over dingen maar zeg je nooit hoe je je voelt erbij? Er zijn veel levels van hoe je je kan uiten. En vergeet niet, als je niet weet wie je toe moet vertrouwen, schrijf dan een autobiografie voor jezelf. Vergeet niet je gevoel aan elke gebeurtenis te koppelen.

 

Verdere onbekendere lichamelijke kenmerken:

 

  • Pijn aan je voet: Eigenlijk erg duidelijk. Je gaat te snel en staat niet bij jezelf stil. Je hecht er meer waarde aan om bij anderen je tijd te spenderen dat dat je jezelf leert kennen en zelfs liefhebben;

 

 

  • Pijn in je blaas: pijn in je blaas doet men denken aan een blaasontsteking. Wat moet je doen bij een blaasontsteking? Vaak plassen. Kan je dan lang de deur uit? Eigenlijk niet. Daarom komt de pijn in de blaas overeen met de pijn in je voet. Het is prima dat je wel eens weggaat, maar ga nou steeds niet zo lang de deur uit. Maak eens tijd voor jezelf. En even vijf minuten avond eten en dan weer weggaan, telt niet;

 

 

  • Pijn in de schouders/ zware schouders: Jij neemt bewust of onbewust veel klachten met je mee van anderen. Zij vertellen hun zorgen aan jou en dragen het zo over naar jouw schouders. Zelfs als jij hier bewust mee zit, blijft dit op jouw schouders hangen. Of je zit er natuurlijk wel bewust mee en hebt even goed last van je schouders. Vergeet niet dat er altijd een lijntje is tussen jou en de personen die hun beklag bij jou doen of laten merken over/ van hun eigen leven. Scherm jezelf af!

 

energiekoorden
Klik op de afbeelding om de thuisstudie te bekijken!
  • Druk op de borst: Je neemt veel gebeurtenissen letterlijk met je mee en dingen raken je snel. Ook dingen die je lang geleden hebben geraakt blijven je nog steeds bij;
  • Eczeem: Je hebt het gevoel onderdrukt te zijn of wordt letterlijk onderdrukt in bepaalde situaties.


Heldervoelen

Misschien heb je wel eens gehoord van heldervoelen. Dit bestaat uit pijn voelen en emoties voelen van anderen. Emoties voelen en overnemen van anderen wordt vaak ook hoogsensitiviteit of hooggevoeligheid genoemd. Pijn voelen valt hier ook onder, maar is minder bekend. Pijn voelen van anderen is dus letterlijk lichamelijke klachten overnemen van iemand anders. Als je erg gevoelig bent neem je dit zelfs mee naar huis, terwijl jij aan de andere kant van de stad woont. Je kunt dus bijvoorbeeld keelpijn hebben, maar jezelf wel voldoende uiten. Dan neem jij over dat iemand waarmee jij energetisch verbonden bent dit niet doet als je je niet goed afschermt.

Vergeet trouwens niet dat keelpijn en de andere klachten ook dubbele betekenissen kunnen hebben. Ikzelf heb bijvoorbeeld een hele lange tijd keelpijn gehad puur en alleen door het feit dat iemand het misgunde dat ik zong. Dus ga bij je ‘chronische’ lichamelijke klachten wel altijd even je omgeving na of je bijzonderheden ziet. Wees vooral ook niet boos op al die gevoeligheid… vaak waarschuwt het je.

Vergeet tevens nooit als je het niet vertrouwt de dokter eerst te raadplegen bij jouw lichamelijke klachten.Leer hier meer over pijnklachten die specifiek uit je omgeving veroorzaakt worden:

https://www.youtube.com/watch?v=wrEUfG5Cqyc

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

2 thoughts on “Lichamelijke klachten vanuit het onderbewuste+ oplossing!

LEAVE A COMMENT