Lichamelijke klachten vanuit je omgeving+ oplossing!

lichamelijke klachten

Eerder schreef ik over lichamelijke klachten die je kunt krijgen vanuit je onderbewuste. Vandaag schrijf ik over lichamelijke klachten die uit je omgeving kunnen komen. Vanuit je omgeving is er heel veel mogelijk om lasten te ontvangen. Zo kunnen ze je express lastig vallen, maar ook per ongeluk.Letterlijk lichamelijke klachten als pijn overnemen vanuit je omgeving

Dit heet ook wel heldervoelen. Als je heldervoelend bent, neem je klachten uit je omgeving over. Hoe dieper de connectie, bijv. door regelmatig appcontact of door ruzie, hoe meer het binnen kan komen. Maar sommigen voelen zelfs in de supermarkt iedereen al aan. Toch zal dit altijd iets lichter zijn. Klachten die vaak worden overgenomen, zijn keelpijn, gewichtsproblemen, nekpijn en andere zaken waar een mens snel last van kan hebben.

 

Figuurlijk overnemen

Je kunt ook figuurlijk klachten overnemen vanuit je omgeving. Hiermee bedoel ik dat iemand van iets last heeft zonder pijn te hebben, maar dat jij dit met pijn waarneemt. Een voorbeeld: iemand uit zich moeilijk. Dat kan. En jij dit mag waarnemen omdat je eenmaal heldervoelend bent. Maar je moet zo’n waarneming dan wel begrijpen. En dan komt de pijn: je krijgt keelpijn zodat je beseft dat de ander zich niet kan uiten. Natuurlijk loopt dit vaak over in letterlijk overnemen en lijken de verschillen klein. Aan jou om te uit te vinden welke manier voor jou werkt en hoe je welke herkent. Je kunt natuurlijk altijd hulp bij vragen.Iemands intentie overnemen

Tot slot kun je iemands intentie overnemen. Deze is erg tricky.. Laten we het voorbeeld keelpijn aanhouden. Wanneer iemand bijvoorbeeld jaloers op je is, op jouw manier van spreken of zingen, kun je ook keelpijn krijgen. Diegene wil namelijk eigenlijk dat je hiermee stopt.


Leertip:

energiekoorden
Klik op de afbeelding om in de cursus te leren om pijnklachten uit de omgeving te verwijderen

Bekijk ook de videoversie!

https://youtu.be/wrEUfG5Cqyc

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “Lichamelijke klachten vanuit je omgeving+ oplossing!

LEAVE A COMMENT